Vad Sevärdheter Ska jag besöker i Pittsburgh?

Pittsburgh, Pennsylvania, är en medelstor stadsområdet mer än 300. 000 invånare. Det är den näst största staden i Pennsylvania, efter Philadelphia. En gång känd för en stor stålindustri och hemsk föroreningar, har det utvecklats sedan till en ren och modern stad med många intressanta sevärdheter. Det finns många sevärdheter i Pittsburgh värt ett besök.

En av de populäraste attraktionerna i Pittsburgh är Andy Warhol Museum. Den berömda konstnären föddes och växte upp i Pittsburgh, och det finns nu ett stort museum till hans ära, med många av sina egna verk och föremål från moderna konstnärer att följa i hans fotspår. I närheten ligger Madrass Factory, ett museum tillägnat storskalig installation konst, där ett arbete kan ta upp ett helt rum.

Många attraktioner i Pittsburgh är kulturell art. Staden är hem till Carnegie Art Museum och Carnegie Museum of Natural History, som stoltserar med en av de bästa dinosaurier utställningar i USA. Några av attraktionerna i Pittsburgh vänder sig till barn är Carnegie Science Center och Pittsburgh Children's Museum, båda ligger på norra sidan av staden. En av de bästa attraktionerna i Pittsburgh är ett område som kallas Strip District, som är hem för många fristående butiker och restauranger. The Strip District är den absolut bästa platsen för matinköp i staden, med italienska, Asien, Mellanöstern och mexikanska specerier, tillsammans med en eklektisk blandning av andra butiker. Andra stadsdelar som tjänar som attraktioner i Pittsburgh är South Side, som har en mängd olika nattklubbar, barer och restauranger, Shadyside, Pittsburgh mest exklusiva shoppingdistrikt och Squirrel Hill, centrum för stadens judiska församlingen och hem till många restauranger och oberoende återförsäljare.

De flesta människor kommer överens om att en av de bästa attraktionerna i Pittsburgh är arkitekturen. Det finns hundratals unika broar och byggnader i Pittsburgh, däribland katedralen lärande, som är en av de högsta pedagogiska byggnaderna i världen. För att få en fantastisk utsikt över staden, rida lutning till toppen av Mount Washington, där du får en fantastisk utsiktsplats med utsikt över centrum.

Andra stora attraktioner i Pittsburgh inkluderar ofta konserter med rikskända musiker, en högt kritikerrosade teater scen, och ofta konst och litterära evenemang. Pittsburgh har förändrats enormt under åren. I dag är staden ett kulturellt centrum som kan tävla med alla andra i USA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.