Vad Sevärdheter Ska jag besök i Australien?

Många människor är förvånad över att det land Australien är lika stort som USA, om den bara har en tiondel av befolkningen. Om du planerar ett besök i Australien, skulle du behöva månader för att täcka hela kontinenten. Så vad australiska sevärdheter är värda ett besök?

Australiens största stad, Sydney, är känd för bostäder 1996 OS, och är en stor, levande, mångsidig metropol. Det finns många bra aktiviteter i Sydney, men två av de mest kända australiska sevärdheter finns här-Sydney Opera House och Harbour Bridge. För en avgift kan du klättra till toppen av Harbour Bridge, vilket ger en underbar utsikt över hela staden.

Australiens huvudstad, Canberra, är säte för landets regering. Här kan du se några av de mer politiska australiska sevärdheter, exempelvis av parlamentets kamrar. Det finns också en underbar War Memorial Museum, med stridsplan, militär utrustning och mycket mer. Canberra Zoo är också ett bra ställe att besöka, med många djur som är unika för Australien. i vildmarken hittar du en av de mest kända australiska attraktioner. Uluru, en gång känd som Ayers Rock, är en massiv natursten struktur mitt i öknen. Uluru är en vacker syn, och är definitivt värd ett besök och fotografera.

Australien är också hem till en av världens naturliga underverk, Stora Barriärrevet. Här kan du snorkla eller dyka för att se en enorm variation av tropiska fiskar och andra marina djur. Du kan också ta en tur i ett glas-botten båt, om du inte vill bli blöt, men ändå vill se något häpnadsväckande australiska sevärdheter under vattnet.

Slutligen, missa inte staden Melbourne, som har bra shopping, stränder, restauranger och museer. Det skulle ta månader att utforska de tusentals australiska sevärdheter som du hittar i landet, men dessa förslag bör hjälpa dig att komma igång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.