Sitter i Airplanes fått mindre?

Med ett flygplan flygning i dag är ganska vanligt. Bokstavligen miljontals människor ombord på ett flygplan varje dag, reser till praktiskt taget alla delar av världen. Vissa kommer att finna sin tur ett visst obehag, eftersom flygplan platser är lite mindre. Den genomsnittliga flygplan platser åtgärd från 17,2 till 18 inches över (från 43,68 till 45,72 cm). Detta innebär att alla med mer än 36 tum (91,44 cm) höft mätning kommer sannolikt att känna sig lite pressad på sittande. Det finns några undantag. Midwest Express, till exempel har en 21-tums (53. 34 cm) sätesbredd. Första klass och ibland företag eller verkställande flyg klass kan erbjuda bredare säten.

Vissa flygbolag kräva att flygplan platser mätningar inte har förändrats. Det är sant att nordamerikaner har förändrats i storlek. Det finns nu fler människor som behöver extra bredd, och några för vilka denna bredd kommer fortfarande att vara mycket obehagligt. En annan, och kanske mer avgörande skillnad i flygplan platser kommer från mätningar mellan sätena justeras vertikalt. Denna mätning, som kallas pitch, har förändrats avsevärt. Medan vi är också lite större, vi är också betydligt högre. Mycket obehag i långa flygningar kommer från oförmåga att röra benen ordentligt på grund av små tomter. I första platserna klass flygplan, är pitch sällan ett problem. De flesta har en generös 80-tums (203,2 cm) tonhöjd. På buss eller ekonomi flygplan klass, tjära brukar vara ca 31 inches (78,74 cm). Vissa företag erbjuder en större lutning av 33-34 inches (83. 82-86. 36 cm). Boeing, i själva verket har standardiserat en 33 tum (83,82 cm) pitch för flygplan platser i 777. Mindre plan är sannolikt att erbjuda de minsta tonhöjd och internationella flygningar största pitch. På det stora hela är dock pitch fortfarande av många konton för små, vilket i sin tur gör flygplan platser tyckas små. En person över sex fot (1,82 m) lång, med höfterna bredare än 3 meter (. 91 m) kommer sannolikt att känna sig pressad både vertikalt och horisontellt på minsta flygplan platser med minsta stigning. Alla som har haft erfarenhet av att ha en plats sparkad av ett litet barn i en stol direkt bakom en, kommer också att inse att mindre stigning gör detta möjligt.

Flyg platser är ofta kritik för att lägga till fler platser på ett plan som ofta innebär att man pitch. Även när ett plan är bara halvfull, är pitch fortfarande kan orsaka obehag på långa flygningar, och kanske på korta flygningar också. Vissa företag försöker öka pitch, men detta sedan leder till högre biljettpriser, eftersom samma mängd bränsle transporterna färre människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.