På Disneyland, vad Adventureland?

i Disneyland, kan du besöka morgondagens värld och promenera genom charmiga Americana tidigare, men sann äventyrare huvudet rakt över till den farliga djungeln fastställa Adventureland. Om du är avvärja farliga flodhästar, fjällning omöjligt trädtopparna, eller sjunga med Tiki fåglar, är tät grönt område av parken inte blyga resenärer. Adventureland är en av de mindre park avsnitten, men förpackningar tillräckligt äventyr för hela familjen.

Disneyland grundaren Walt Disney ursprungligen tänkt levande safari djur som attraktioner för denna del av hans nya parken. Efter samråd med några lite mer praktisk rådgivare, kom han till insikten att levande djur är oförutsägbara och kan inte räkna med att utföra på kö eller ge en upplevelse. Istället beställde Walt byggandet av Animatronic djur att befolka förlorade River Delta som var den viktigaste komponenten i den ursprungliga Adventureland.

När parken öppnades 1955, var Jungle River Cruise ett huvudattraktion, transporterar besökare från Asien till Afrika djungel sevärdheter, allt från bekvämligheten av en stor turnerande båt. Adventurers utsätts för ledning av en levande flodguiden, utmärks av en stor repertoar av otroligt dåliga vitsar. Ritten byggdes på en stram budget och formgivare tvingades anställa intressanta tekniker för att få ett exotiskt utseende med många lokala växter. Berömda, revs i närheten apelsinträd ur marken, återplanteras upp och ner, och täckt med vinrankor för att uppnå en äkta djungel utseende.

1963 Walt Disney debuterade användning av ljud-animatörerna med sång birdies av The Enchanted Tiki Room. Denna live show inbjuder publiken att sjunga med en kör av helt Animatronic fåglar, Tikis och blommor. Sedan öppningen har den dragningskraft som gästerna en trevlig respit från linjer och södra Kalifornien värme, och är hemma hos en av de bästa behandlar i parken. Om du ser en enorm linje framför byggnaden, är det högst sannolikt överhettad besökare i linje för piskade-ananas dessert serveras i seriens koncession monter. Regelbundna park besökare kommer sannolikt att bli något poetiskt över värden sorbet-liknande mellanmål.

Adventureland var en gång hem till en kopia av den sinnrika Treehouse byggd i Disneyfilmen Swiss Family Robinson som besökare kan utforska. 1999 var slängde Robinson är ute för ankomsten av en betydligt mindre civiliserade grupp av tecken från träffen animerade filmen Tarzan . Tarzans Treehouse guider gäster genom en krona genomgång av handlingen, och innehåller en lekplats-liknande område med uppfinningar att leka med.

Snuggled mellan kojan och djungeln floden Adventureland mest spännande attraktion, Indiana Jones: Temple of the Forbidden Eye. Försiktig besökarna guidas genom en utstuderad kö tills de når en laddstation där de stiger ombord på ett fordon som gjord för att likna ett andra världskriget-eran trupp fordon. Bilar skjuta genom en turbulent och spännande låt fylld med eldiga explosioner, flygande pilkastning, och även ett möte med en enorm rullande sten. Den rider är känd för sin höga intensitet, och de med rygg-eller nackskador ska ta hand innan ridning.

Vare undvika dödliga flod pirayor, svängande över hängbroar, eller njuter av en tropisk behandla, är Adventureland en underbar oas i Disneyland. Besökare bör inte missa Tarzans Treehouse på natten, vilket ger en vacker vista på kvällen lyser hela parken. Tänk bara på att komma ihåg, enligt de bästa Jungle Cruise experter kan tigrar hoppa över tjugo meter, så eftersom båten ligger bara femton meter bort, de ska hoppa direkt över dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.