När är alkoholhaltiga drycker Gratis på flyg?

flygbolagen fortsätter att trimma sin budget, färre bekvämligheter som erbjuds. Gratis drinkar av något slag kan snart vara i fara. De flesta amerikanska flygbolagen tjäna drycker (alkoholhaltiga) passagerare i första klass, och ibland i Business Class. I ekonomiklass måste betala för sina miniatyrer.

första klass och business biljetter klass kan kosta två till tre gånger (eller fler) som biljetter ekonomiklass. De flesta amerikanska flygbolag figur detta ger dessa passagerare till några fler förmåner, inklusive gratis drinkar. Första och business class sittplatser är rymligare och medan de i boskap bilen på baksidan betalar $ 3 eller 4 $ US Dollars (USD) för en låda med chips, ett stick av beef jerky och ett paket kakor, första och affärsresenärer klass får gratis gourmet luncher och gratis drinkar. Dessa passagerare får sitt gratis drinkar direkt ur flaskan. I ekonomi, är miniatyr flaskor alkohol säljs för ungefär $ 4 dollar styck, och flygbolaget bara lagren ett visst antal flaskor av varje sort. I första klass, den fria drycker ingår också flygvärdinna blandar cocktails. I ekonomin, när en passagerare frågar efter en Bloody Mary, till exempel, får han en kopp Bloody Mary mix och en miniatyr av vodka. En del av dessa regler förändras på internationella flygningar. Passagerare i ekonomin kan ha möjlighet att beställa gratis drinkar på långa flygningar och internationella flygbolag kan erbjuda gratis drinkar för alla passagerare hela tiden. Ibland får gratis drinkar erbjuds som ett resultat av ett speciellt tillfälle. Denna författare var på ett flyg till Reno, tillsammans med en bröllopsfest. Gruppen drack all vodka miniatyrerna ombord, och flygbesättningen också gav det lyckliga paret en flaska champagne som normalt är reserverade för första klass. Det var en trevlig gest.

Komma fri drycker med alkoholhalt sort på en USA-flyg är sällsynt, men, och kommer sannolikt att bli ännu mindre vanligare i takt med nedskärningar i budgeten ytterligare påverka ombord bekvämligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.