Hur undviker jag står i kö på Disneyland?

Disneyland har massor av roliga attraktioner att erbjuda familjemedlemmar i alla åldrar. Det finns butiker, utställningar, parader, fyrverkerier och naturligtvis rider. Tyvärr, som med alla trångt temaparker, en av de eviga plågor att besöka Disneyland är hur mycket tid du kan spendera väntan på att gå på populära ritt som Space Mountain eller Peter Pan. Det finns några sätt att minska väntar i rader på Disneyland.

First, planera din familj semester för lågsäsongen. Går i sommar, på semester, runt vårlovet och under andra populära tider innebär fler människor i Disneyland väntar i rader. Lines blir längre och vänta tid för några av de mest populära attraktionerna kan överstiga en timme. Planera en semester i januari, februari, oktober eller början av november betyder besöka parken när folkmassorna är mindre, vilket motsvarar mindre väntetiden. också, vilken dag i veckan du besöker parken kan göra skillnad i längden på linjerna. Säsongskort innehavare allmänhet tror att tisdagar verkar vara det minst intensiva dagar. Måndagar är mer upptagna eftersom de är bredvid helgen, och samma sak gäller för fredagen. Om du kan, försök att besöka Disneyland på en tisdag, onsdag eller torsdag, eftersom även detta kommer att minimera väntetiden. Förutom att välja rätt säsong och dag, kan det löna sig att vara uppmärksam på när du välja vilka attraktion att besöka. Om fairy tale-tema turer till Fantasyland är din favorit, planerar att gå under en parad eller senare på natten när de flesta av Disneyland är yngre gäster är antingen upptagna eller sover. Naturligtvis kommer till parken tidigt eller planerar att stanna sent kommer du att kunna nå många turer utan publiken. Dessutom är det ofta bra att planera måltider och mellanmål i motsats till vanliga äta scheman. Detta kommer att löna sig på två sätt, eftersom du inte kommer att vänta i kö för mat och du kommer att ha kortare linjer för god ritt medan alla andra är!

Disneyland erbjuder även en FastPass vilket kan vara mycket praktiskt om du vet hur man bäst dra nytta av det. Den allra mest trafikerade turer i parken har FastPass distribution maskiner vid deras entréer. Med ditt pass (din dags biljett), kan du få en FastPass som gör att du kan återvända till rida senare på dagen och gå alla eller de flesta av linjen. Naturligtvis så med många saker, är FastPass inte alltid så lätt att använda som det kan verka.

Avkastningen tid stämplat på FastPass kan vara allt från en timme till fyra timmar efter den tid som du get it. Medan du är fri att åka någon annan att åka med den här gången, måste du stå i kö. Dessutom är varje gäst pass bara möjlighet att ha en FastPass i taget. Det innebär att om du håller en FastPass for Space Mountain, kommer du inte att kunna få ett annat fram till början av din tid tillbaka. Å andra sidan finns det ingen gräns för hur många FastPasses du kan använda inom en dag.

Det finns många Disney fansidor att diskutera användningen av FastPass, och föreslå eventuella fel eller hack som gör att du kan hålla mer än en åt gången, men det är nog för mycket att räkna med dem. Det är också viktigt att komma ihåg att FastPasses ofta inte finns tillgängliga under lågtrafik dagar, när linjerna redan är kortare, eller i slutet av mycket bråda dagar när maskinerna har slut på papper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.