At Disneyland, Vad är Fantasyland?

Om du är ett fan av traditionell Disney serier, är det Fantasyland området vid Anaheims Disneyland Park nog för dig. Genom att stega genom de enorma kopia av Törnrosa slott, gäster in i en värld av sagor, magi och klassisk Disney-stil. Även om de flesta turer i detta avsnitt av Disneyland är riktade mot barn, de är njutbara och ofta nostalgiska vuxna ryttare också.

Fantasyland var en av de ursprungliga områdena i parken, och innehåller många turer från tidigaste dagar Disneyland. Många av ritt Dark Ride retellings av favorit Disney berättelser, där förare ombord små bilar eller båtar som bär dem genom hela historien. Den arkitektoniska stilen i området är en intressant mix, från det medeltida området kring slottet till den bayerska stil byggnader som hus många turer och affärer.

År 1955, när parken öppnade innehöll Fantasyland flera åkattraktioner som fortfarande verkar i parken från 2008. Dumbo Flying Elephant, King Arthur's Karusell, Snow White's Scary Adventures, Peter Pan's Flight, och herrToad's Wild Ride ingick samtliga i parken på invigningen. Även om många av dessa rider följa tämligen godartade story-lines av kända filmer, se upp med yngre barn. Många av dem förekommer skurkaktig tecken, till exempel Monstro eller Snövit onda styvmor, att hoppa ut utan förvarning. Om du reser med ett barn som har en rädsla för en viss skurk, kanske du vill hoppa över några åkattraktioner som kan innehålla det. En av de rider antingen älskad eller föraktad av besökare är anmärkningsvärt It's a Small World. Disney premiär ritten vid 1964 World's Fair i New York, som ett exempel på animatörerna på nyheterna i Disney Company. Grunda Båtresan tar passagerarna genom enorma dioramor skildrar barn från många länder över hela världen, dans och sång. Den musikaliska ackompanjemang för skjutsen, skriven av den kända Disney kompositörer Richard och Robert Sherman, tycks inspirera rasa i några beskyddare för dess ständigt upprepas under lång ritt. Vid jul, är det rida helt nytt gjort med en semester tema, bland annat en spektakulär utomhus ljusshow och julsånger blandas med vanliga musik.

Fantasyland har några hemligheter upp skjortärmarna, välkänd för park stamgäster. Om du står i den vanligtvis långa raden för Peter Pan's Flight, bort ansiktet från rida och titta upp på andra våningen ovanför Snow White's Scary Adventures. Du kan bli förvånad över att se den onda drottningen hoppa fram bakom en gardin för att stirra ner på dig. Även stängd sedan 2001, innehöll Sleeping Beauty Castle länge en föga besökt genomgång attraktion, med motiv och musik berättar om prinsessan. Som ni gå genom slottet, märker en konstig mässing spike nedsänkt i marken som utmärkte den geografiska mittpunkten av den ursprungliga parken, långa förändrats sedan expansionen av skälen. I Fantasyland området innehåller många turer inriktad mot barn, och som sådan är oftast mycket trångt för större delen av dagen. Strategier för att undvika linjer inkludera drabbar området först i dag, eller vänta till sent på natten när de flesta barnfamiljer har avgått. Några attraktioner som ligger utanför den huvudsakliga delen av Fantasyland, såsom Alice i Underlandet, The Mad Tea Party, och Matterhorn Bobsleds får inte bli så trångt i början, vilket gör dem utmärkta val att åka tidigt på dagen.

Fantasyland erbjuder en titt på de bästa filmer av Disneyland, och en verklig förståelse för barndomens oskuld. Med sin klassiska saga stil och engagerande miljöer rida, är det en favorit hos många nostalgiska fans. Området är tänkt att hedra idéerna om drömmar och önskningar, och som Walt Disney själv sa, är "tillägnad unga i sinnet och de som tror att när du vill på en stjärna, dina drömmar. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.