Var kan jag vandra eller klättra i Las Vegas?

Oftast när turister tänker på Las Vegas, bara en bild kommer att tänka på: överdådiga kasinon, vackra dansare, och over-the-top visar. Las Vegas är känt som en plats för hedonism, skådespel och extravagans och ryktet är välförtjänt. Detta är dock inte allt som Las Vegas. Du behöver inte köra ut till Zion i Utah eller Death Valley i Kalifornien bara för att få en smak av utomhus. Staden Las Vegas har en lugnare, mer naturlig sida-en som definitivt är värd att utforska. Förutom många offentliga parker utspridda över hela staden, är den främsta platsen för att njuta av upplevelserna i Las Vegas Red Rock Canyon, även känd som Red Rocks. Knappt 20 miles väster om Las Vegas Strip, som du kör mot W. Charleston Boulevard, är kanjonen en vacker rad taggiga crimson toppar skjuter ut till ett fantastiskt blå himmel. Här kan du titta på olika reptiler rusa längs sprickorna i gigantiska klippor, förundras över de unika och fantastiska vyer öken, och kanske spy några vilda Burros eller Desert Bighorn får när du gör din väg.

Denna nationalpark har många vandringsleder att välja på, det kommer garanterat att vara en för att passa varje kunskapsnivå. Easy Lederna är säkra för barn och engagera ingenting mer än att gå på relativt platt mark. Måttlig spår kan kräva lite mer när det gäller nivåer av konditionen. Några av de mer avancerade spår kan också kräva några stenar kryptering och bouldering kunskap. Observera att släpa avstånden i kanjonen kan variera från en halv mil utfärd till en 15 mil marsch. Om du behöver råd om vilka spår som är rätt för dig och dina kamrater, är det en bra idé att stanna vid Visitor's Center innan du inleder din utforskning av Las Vegas vildmarken. Kom ihåg att fråga hur länge spåren är och förbereda detta. Vad för klättrare, är Las Vegas en verklig oas. Sporten är mycket populär i staden, och nybörjare kan få utbildade vid någon av de många klättring gym som har vuxit i området. Klätterväggar är åtkomliga från Henderson till Summerlin, och både undervisning och redskap är allmänt tillgängliga för uthyrning och försäljning.

För den erfarne söker en naturlig sten klättra, dock Red Rocks, återigen, den plats gå. En trevlig köra in i parken "Scenic Loop" kommer att avslöja skrämmande bergväggar på minst 30 meter höga, alla med varierande svårighetsgrad. På de flesta helgerna, kommer det redan en samling klättrare på basen av 7, alla väntar på att ta sin tur. Klättring i sig är gratis, men du kan få betala för inträde samt parkeringsavgifter.

märke till att vissa klättrar kommer inte att vara tillgängliga i vissa delar av året på grund av vädret. För att vara säker, fråga på Visitor's Center eller kontakta en pålitlig klättring guide. The Red Rock Climbing Center (702-254-5604) och Sky's the limit (1-800-733-7597) är två välrenommerade klättrar centers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.