Vad ska jag på min resa till Hawaii’s Big Island?

Om du planerar en semester på Aloha statens Big Island, du är en rolig upplevelse. Ön är omgiven av vackra stränder med vackra vyer. Staden på Big Island är i själva verket bygger på en aktiv vulkan. Var noga med att inte ilska Pelé, den eldiga gudinna som övervakar den sovande vulkan eller så kan du avsluta din semester surfa bort av ön smält berg. Enligt Hawaiian myt, alla som bor på ön är i händerna på Pele känslor. I själva verket gjorde native Hawaiians erbjudanden Pele i århundraden för att blidka henne.

Medan du är på Big Island, har du ett antal val av roliga aktiviteter. Om du är intresserad av shopping, ta en tur till staden Kona. Kona är känd för sin stora butiker och shoppingstråk. Om du vill besöka en historisk stad vid Big Island, ta en tur till pittoreska Hilo. Om du har en Java-entusiast i din resa grupp kan du ta en rundtur i en kaffeplantage på Big Island. Om du är en golfspelare, kan du spela en runda hål precis vid Kohala Coast. Dansare som besöker Big Island kan delta i inhemska klasser Hula dans. Glöm inte att ta med gräs kjol! För matälskare, en Luau, Hawaii ordet för "fest" är en underbar upplevelse att haft på Big Island.

Naturligtvis en av de mest spännande saker att göra när de besöker Hawaii's Big Island är att vandra vulkanen. För mer information om Kilauea vulkanen och vandringsleder som omger den, kontakta Hawaii Volcanoes National Park. I parken kan du vandra längs faktiskt Kilauea aktiva lavaflödet. Sista vulkanutbrottet var den 3 januari 1983. Ingen vet när nästa kommer att äga rum. Din semester till Big Island skulle verkligen bli en explosiv upplevelse. Parken är också hem till Jagger Museum, Thurston Lava Tube, och Halema'uma'u Crater. Om någon av dessa attraktioner är intressanta för dig, se till att packa promenadskor och kamera.

Innan du lämnar till din resa till Big Island, se till att överväga din myriad av underhållning och alternativ verksamhet. Med lite forskning och planering, din resa till Hawaii's Big Island kommer säkert att vara roliga, exotiska, och kommer att lämna dig minnen för livet. Aloha!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.