Vad ska jag göra vid besök i Phoenix, Arizona?

Phoenix, också känd som Hoozdo, eller "varm plats" av Navajo stam, är huvudstad i Arizona och en av de största städerna i USA. Bebodd så långt tillbaka som 700 e. Kr. , Phoenix blev inte en officiell gemenskap fram till 1867, då upptäcktsresande från North Carolina har beslutat att inrätta ett odlingssystem i området. Phoenix är en halvöken område med temperaturer som är jämförbara med de som finns i Saudiarabien öknen. Genomsnittlig sommartemperaturer ofta innebär 100 ° F (38 ° C) i Phoenix, med upp till 310 soldagar per år.

Phoenix är känd för sin destination spa, varav många är lyxiga och locka stjärnor och miljonärer från hela världen. Förutom typiska spa-behandlingar, många spa destinationer i Phoenix försörjningen för dem som vill komma bort från allt och kombinera en avkopplande semester med en chans att göra någon vandring eller natur-tittande.

Phoenix ståtar även några av de mest imponerande natur i USA. De som vill uppleva underverk Sonora Desert kan ta en jeep tur av de många raviner i området. För dem som vill ha en större känsla av äventyr, är det möjligt att kombinera Jeep Tours med vita vatten resor och därmed åtnjuter både mark och vatten som gör Phoenix så berömd. Ridning är ett bra alternativ för dem som vill uppleva vildare sida av Phoenix, eftersom många företag anordnar turer att spåra stegen i tidiga upptäcktsresande.

Vattenaktiviteter är mycket populär i Arizona, och särskilt i Phoenix-området. Förutom de sju stora sjöar inom köravstånd från staden, många forsande floder skär genom området. Kajakpaddling, forsränning och simning är populära och lockar många sport entusiaster varje år. Många företag kombinera flera verksamheter i flera dagsutflykter.

Den som vill ha en bredare syn på Phoenix kan hoppa in i en av de många hot-rides luftballong erbjuds nära canyons. Balloon rider är särskilt populär på kvällarna, eftersom solnedgången färger reflektioner kring öknen klipporna skapa ett skådespel som inte bör missas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.