Vad ska jag Pack När du reser till jul?

Om man planerar att resa till jul, överväganden om vad packa är alltid viktigt. Detta är särskilt fallet med nya flygplatsen föreskrifter om man planerar att flyga till sin destination. Om man reser till jul via bil, kan packning problem mildras, men man bör ändå överväga noggrant vad de ska ta.

Om man flyger, en av de största oro är hur transport julklappar. Först vara medveten om att man inte kan transportera inslagna julklappar. De kommer att packas upp och kontrolleras. Ytterligare, om man ska få ett stort antal gåvor, kan det vara billigare att bara ha de gåvor skickas hem till släktingar eller vänner man planerar att besöka. Detta kan spara mycket tid, krångel och kostnader.

Vare sig man flyger eller kör medan du reser till jul, ska man komma ihåg att hålla några personliga saker som ligger nära till hands. Dessa inkluderar pass om det behövs, mediciner och personliga hygienartiklar som maxi paddar eller tamponger.

Om man planerar att föra vätskor till en flygplats, en nu är begränsad till en enda plastpåse på sig att göra-om saker som schampo. Varje passagerare kan bära en sådan påse, så skulle man kunna dela upp personliga saker mellan familjemedlemmar. Alternativt fundera på att köpa schampo, lotion och tvålar efter att ha nått sin destination.

Åker till jul innebär en lång bilresa, vara säker på att få kartor för att hjälpa förhandla riktningarna längs vägen. Liksom, om man bär en mobiltelefon, ta ur laddaren. Det är också en bra idé att ta lite extra höllbara mat tillsammans vid en bil går sönder, eller trafik-eller väderförhållanden håller en på väg längre än väntat. Också ha en första förbandslåda för nödsituationer, och inkluderar Jump Starter kablar och en punktering förändras byggsats i en bil. Att resa till jul med barn på långa bilresor innebär ger extra underhållning för att hålla barnen från underhållande sig med starta slagsmål. Travel storlek spel, MP3-spelare, böcker på band, bärbara DVD-spelare och personliga spel kan alla hjälpa LIST borta många timmar tillbringas i en bil. Liksom kan barnen använda dessa poster om just nu med semester släktingar blir tråkigt. När du reser till jul till en destination med olika väder än ett hem, bör man överväga vilka kläder man bör förpackningen noga. Välj plagg som kan flera lager för extra värme. Top lager kan tas bort om vädret är varmare än väntat.

Om man reser till jul till snörika områden, lager kläder, snö kläder och extra strumpor och skor är bra val. Samt, om resor till jul med bil till områden med snö, vara säker på en bil utrustad med snökedjor.

Några andra saker som bör tas med i förpackningen när du reser till jul omfattar personnummer, bevis på auto försäkring och sjukförsäkring, Reseklubbar medlemskort, bevis på hotell eller hyrbil online, checkbooks och ATM /kreditkort, och några akuta kontanter.

Att längs extras hjälper en att överleva reser till jul med minsta möjliga olägenhet. I själva verket kan noggrann packning göra julen reser kul. En bra tumregel att följa för packning för en semesterresa är att en bil resan förmodligen skulle innebära extra packning, medan ett flygplan flygning bör luta mot packning minimikrav.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.