Vad kan jag göra i Trenton, New Jersey?

sedan den 25 november 1790, har förblivit Trenton New Jersey's capital city, sammanbyggd med Trenton Township den 13 November, 1792. Trenton är beläget mitt i delstaten New Jersey. Staden är noterade som födelseplatsen för David Dinkins, som var den första svarta borgmästaren i New York City från 1990 till 1993. Det finns många roliga saker att göra i Trenton som besöker Motiv Sculpture Park, Boehm porslin, Trenton Museum vid Ellarslie och New Jersey State House.

New Jersey State House erbjuder guidade turer med Office of lagstiftande tjänster. Turerna är en av de mest populära saker att göra i Trenton för dem som är intresserade av regeringen eftersom de fokuserar på hur lagstiftningsprocessen fungerar. Information som rör historia och arkitektur State House byggnaden ges också. Komplett med stora balkonger byggdes New Jersey State House i 1792 med nya tillägg till år 1845, 1865 och 1871. Efter några tidigare renoveringar genomgick State House en stor renovering under 1987.

Besök Trenton Museum på Ellarslie är en av de bästa saker att göra i Trenton för dem som är intresserade i stadens historia. Museet har utställningar som relaterar till Trenton roll i den keramiska industrin. Konst, porslin och andra historiska föremål från 19 och 20-talen finns inne i Trenton Museum på Ellarslie. Museet är inne Ellarslie Mansion som är Cadwalader Park. Cadwalader Park ritades av skaparen av New Yorks Central Park, Frederick Law Olmstead.

EM Boehm, Inc. , även känd som Boehm Porslin, känd för sitt porslin konstruktion och tillverkning. Deras Porslin Restoration Department reparationer porslin familjeklenoder och konst. Boehm använder två tusen år gamla processen handcrafting porslin som första ägde rum i Orienten. Besökare kan bläddra i deras showroom butik för att se många framstående porslinsprodukter.

En av de roligaste och konstnärliga saker att göra i Trenton kommer att grunderna för Sculpture Park . Denna skulptur trädgården är öppen året runt med undantag för planerade nedläggningar. I parken finns både inomhus och utomhus skulpturer i många olika material. Poesi avläsningar och musikevenemang är ibland hålls i Trenton skäl för skulpturpark.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.