Vad kan jag göra i Springfield, Illinois?

Springfield, Illinois kallas The Land of Lincoln . Lära sig om den 16: e amerikanske presidentens liv genom att titta Lincoln-relaterat material i flera intressanta museer är en stor sak att göra i Springfield. Andra utmärkta verksamhet omfattar besöka Henson Robinson Zoo och turnerade i spåren i Washington Park Botaniska Trädgården.

Washington Park Botaniska trädgården har ett växthus och vinterträdgård med mer än 150 tropiska växtarter. The Gardens omfatta kaktusar och iris samt en rosenträdgård med över 5. 000 rosenbuskar. Det finns också en trädgård utformad för synskadade som fokuserar på både konsistens och doft. The Gardens har över 1200 olika arter av blommor och växter.

Henson Robinson Zoo har ett brett utbud av djur såsom rött varg, björn, gepard och rovfåglar. Aporna är en särskilt populär attraktion här. Springfield's Henson Robinson Zoo är ett mindre zoo utformad för barn och det innehåller ett petting zoo liksom utbildningsprogram för barn i skolåldern och tonåringar.

Den Abraham Lincoln Presidential Library and Museum ligger i centrala Springfield och är förenade med en gångväg. Museet har hands-on och multimedia utställningar att titta på Lincolns liv från barndomen år genom sin presidentvalet år. Museet är organiserad så att besökarna kan uppleva Lincolns liv genom berättelser och artefakter som de går genom utställningar.

Den Abraham Lincoln Presidential Library har den största samlingen av dokumenterade uppgifter om den 16: e amerikanske presidentens liv. Cirka 47 tusen av de 12 miljoner böcker i biblioteket gäller Abraham Lincoln. Du kan se ett original av Emancipationkungörelsen liksom Gettysburgtalet och andra viktiga historiska dokument.

Den Tinsley Building i centrala Springfield är en renoverad tegelbyggnad där Lincoln hyrde två av hans advokatbyråerna. Den första var med partner Stephen T. Logan 1843 fram till 1844 för advokatfirman Logan och Lincoln. Den andra kontor var Lincoln och Herndon advokatbyrå med sin nya partner, en junior vid namn William H. Herndon. Lincoln och Herndon var rätt partner från 1844 fram till Lincolns död 1865.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.