Vad kan jag göra i Sonora, California?

Sonora, Kalifornien är en stad fastställdes 1848 under de första dagarna av California Gold Rush. Det har en lång historia och dess placering är helt enkelt vacker, eftersom den är belägen vid foten av Sierra fjällkedjan. Sonora fortfarande en populär turistort, särskilt under sommarmånaderna på grund av sin närhet till andra fantastiska platser, t. ex. Yosemite National Park, och på grund av sin egen charm som en stad med historisk betydelse i Kaliforniens historia. Att historien är inte bara knutet till guldruschen utan till flera framstående amerikansk författare av denna tidsperiod, som Mark Twain och Bret Harte. Båda bodde på färgrikt namngivna Jackass Hill, där du kan fortfarande besöka, och den lilla närbelägna staden Twain Harte, ligger bara några miles från Sonora är en kul plats att besöka för älskare av litteratur.

Another Missa plats om du besöker Sonora är Columbia State Historic Park, som en gång fungerade som en riktig gruvstad under 49er eran. Istället för att ändra i städer gör att tillgodose gånger, alla byggnader är antingen droger eller restaurerade versioner av den ursprungliga staden, och verksamheter där ingår att lära sig att vaska guld, och med rider diligensens, där du kommer bli rånad av en entusiastisk rånare . Detta är en stor familj plats att besöka strax utanför Sonora, och det blir ännu vackrare av alla arbetstagare i stan är klädda i tidstrogna kläder från 1850. Både barn och vuxna kan få en känsla för vad det skulle ha varit som att leva i dessa historiska tillfällen för grundforskning till historien av Kalifornien som stat. Som nämnts är Yosemite National Park ungefär en en till två timmars bilfärd bort, beroende på rutt, trafik och väder. En annan stor park värt ett besök, är det Calaveras Big Trees State Park, som upplever långa och korta vandringsleder, utsikt över floden Stanislaus, och två dungar av några av de äldsta och största Sequoia träd i staten. Åsynen av cikoria ekorrar, små, röda och mycket högljudd ekorrar som gjort sig hemmastadda i parken, kan spänningen vilda fans. Om du letar efter kvällsunderhållning finns flera populära och respekterade teatrar i eller nära Sonora. Flera av dem förekommer klassiska musikaler hela året och är roliga för hela familjen. Andra är mer sofistikerade spelar för vuxna som vill ha en utekväll. Sonora erbjuder också biografer, ett utmärkt sätt att slå den typiskt varmt väder på sommaren.

Golfare kommer att njuta av flera vackra golf skäl, några som är halvprivat och andra som är öppna för allmänheten. Staden ståtar också många möjligheter för vin entusiaster med ett ökande antal respekterade vingårdar i området för dagslång vinprovning resor. Aktiviteter för andra överflöd, inklusive ett antal vandringsleder och möjligheter till båt, simma eller vattenskidåkning på sjön Don Pedro. Du kan också Whitewater flotte på Tuolumne River från flera platser, antingen för korta resor, eller flera dagars rafting äventyr.

Du hittar Sonora späckat med små museer, historiska sevärdheter, och ett fantastiskt läge utforska detta vackra område i Kalifornien. Med massor att göra för folk i alla åldrar, är denna del av Kalifornien verkligen värt ett besök. Hotell, motell och semester stugor finns i många olika prisklasser, och det finns i närheten Campingplatser för dem som vill behålla sin vistelse så ekonomisk som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.