Vad kan jag göra i Sausalito, Kalifornien?

Om du letar efter avspända aktiviteter i en vacker strandinställning av lugnande charm, hittar du massor av underbara saker att göra i Sausalito, Kalifornien. Sausalito ligger precis bredvid San Francisco Bay, norr om Golden Gate-bron. Promenad vid vattnet, som besöker San Francisco Bay modellen och Discovery Museum och shopping och surfa på butikerna på Bridgeway Avenue är bara några av de mest populära saker att göra i Sausalito.

Sausalito kan nås med färja från San Francisco. Gå bredvid Medelhavet-liknande hamn full av flerfärgad båtar är ett utmärkt sätt att turnera i staden. Du kan turnera i Sausalito vattnet till fots på en trevlig bana. Om det inte är för dimmigt, är det möjligt att få en förträfflig utsikt över Golden Gate-bron, Angel Island och San Francisco samt Bay.

Self-touring den stora San Francisco Bay modell skapad av Army Corps för ingenjörer är en av de mest intressanta och upplysande saker att göra i Sausalito. Detta inomhus, tredimensionell modell av San Francisco Bay och Delta är ett av världens största skalenliga modeller. Den användes av Army Corps of Engineers att testa väderförhållanden och hur användningen av strandlinjen miljömässigt påverkar Bay. Modellen bygger på områdets tidvattnet, inflöden floder och strömmar. Attraktionskraften är gratis, innehåller information på fem språk och också en visning av San Franciscos Liberty Fartyg byggda under andra världskriget.

Besök Bay Area Discovery Museum i Fort Baker är ofta en av de mest favorit saker att göra i Sausalito för familjer med barn under nio. Museet har interaktiv konst och utställningsföremål vetenskap som är både inomhus och utomhus. Discovery Museum erbjuder barnvänliga information om San Francisco Bay liksom experiment i aktiviteter såsom skapande konstprojekt, en labyrint och mycket mer. Föreställningar, festivaler och workshops finns också på museet vid schemalagda tillfällen under året.

Bridgeway Avenue är ett populärt shoppingområde som konstgallerier och butiker som souvenir liksom klädbutiker och presentbutiker. Fokus ligger på kreativa produkter och konstverk inklusive smycken och skulpturer av glas. Bridgeway Avenue är också känd för sin unika klädbutiker såsom Crazy Shirts. Crazy Shirts är känd för att ha t-shirts tillverkas av helt naturliga färgämnen som innehåller utdrag av poster såsom choklad, solros, Key Lime och lavendel samt mer udda källor, såsom pengar, öl och vulkanisk aska. Du hittar även många restauranger och kaféer utomhus på Bridgeway.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.