Vad kan jag göra i Indianapolis, Indiana?

Indianapolis är Indiana huvudstad och du hittar många bra aktiviteter här. Oavsett om du är en bil entusiast intresserade av Indianapolis Motor Speedway eller älskar intressanta museer kan du vara säker på att hitta massor av roliga saker att göra i Indianapolis. Indianapolis Zoo, Indianapolis Museum of Art, Indiana Medical History Museum, Children's Museum och Indianapolis Motor Speedway erbjuda några av de populära saker att göra i Indianapolis.

Indianapolis är känd för Indy car raser och fans av sporten bör definitivt kolla Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame. Du kan besöka museet eller ta marken turen, eller båda. Museet funktioner poster om historia motorsport och är känd för att ha Wilbur Shaws Maserati liksom Miller bilar. Marken turen ingår en rundtur i Winner's Circle, pressrum och grop svit.

En av de bästa saker att göra i Indianapolis för dem med barn är att tillbringa en dag på Children's Museum. Detta museum har fem våningar roligt för föräldrar och spädbarn till äldre barn som inkluderar Science Port, Dinosphere, Story Avenue, Hälsa House och mycket mer. Ett område som kallas Carousel önskemål och drömmar innehåller en full storlek arbetar karusell för familjer. Vissa aktiviteter här är hands-on medan andra är för visning. The Indiana Medical History Museum i fd Central State Hospital Gamla Pathology Building. Byggdes 1895, är det Gamla Patologi bygga den äldsta i sitt slag kvar i USA och är på det nationella registret över historiska platser. För dem som är intresserade av historia medicin och psykiatri, besöka detta museum är ett av de bästa saker att göra i Indianapolis. Du kan se 19 rum som innehåller en obduktionen och en lärarkår amfiteater. Den Indianapolis Museum of Art har både gamla och moderna konstverk som omfattar en permanent samling med över 50. 000 konstverk. Entré till museet är gratis. Museet har också två utomhus trädgårdar-en informell och en formell, plus två Wolfgang Puck-run restauranger.

Besök Indianapolis Zoo på White River State Park är en av de mest populära saker att göra i Indianapolis. Djurparken har det största akvariet i Indiana och 350 arter av djur. Det har också den största tanken haj touch i världen liksom bara helt undervattensbruk delfin bildyta som erbjuder grupp simma upplevelser med delfinerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.