Vad kan jag göra i Fresno, Kalifornien?

Du är inte troligt att springa ut med saker att göra i Fresno, Kalifornien. Tre nationalparker-Yosemite, Kings Canyon och Sequoia-erbjuder många möjligheter för alla typer av utomhusaktiviteter sporter som skidåkning, vandring, cykling, fiske och mycket mer. Du kan också visa populära attraktioner såsom Shinzen Japanese Friendship Garden, African-American Historical and Cultural Museum, Kearney Mansion och Chaffee Zoo.

Besök Chaffee Zoo i Roeding Park, är en av de äldsta saker att göra i Fresno sedan Zoo har varit här sedan det öppnades 1929. Det kallades först Roeding Park Zoo innan namnet ändrades till Fresno Zoo 1985. Namnet ändrades igen, denna gång till Chaffee Zoo, faktiskt Chaffee zoologiska trädgårdarna, 1990 när grundaren och första zoo chef, Dr Paul Chaffee, dog samma år. Den Chaffee Zoo är känd för sin fågel visar kallade "Winged Wonders. " Roeding Park har lekplatser och ett tivoli samt rastplatser. Den Kearney Mansion i Kearney Park är utformat i fransk renässansstil på utsidan och har viktoriansk inredning inne. Grand hem, med dess dubbla spetsigt tak och vindskupor, tillhörde Martin Theodore Kearney, en Fresno jordbruks utvecklare. Omgivande Kearney Park är känt för sina vackra träd och blommor. Drivs av Fresno County Historical Society sedan 1962, är Kearney Mansion på det nationella registret över historiska platser.

Fresno's African-American Historical and Cultural Museum har bildskärmar med några av Fresno s afro-amerikanska konstnärer. De visar allt från permanent till tillfälligt och fokusera på afro-amerikansk kultur och historia. Museet startade 1995.

Vandring genom Shinzen Japanese Friendship Garden är en av de bästa saker att göra i Fresno för de som uppskattar vackra landskapsarkitektur. Shinzen är indelad i fyra avsnitt för att representera de fyra årstiderna och har sju broar, en koi-damm, vattenfall och en te hus. The Garden ligger på Woodward Park och får funktionen säsongsmässiga evenemang, såsom en flytande lykta ceremoni i augusti och en vår blomma festival i mars.

Yosemite National Park är känt som en utmärkt plats för utomhusaktiviteter saker att göra i Fresno såsom cykling, ridning, camping och vandring. Häst guidade turer och cykeluthyrning kan vara tillgängliga beroende på säsong. Yosemite nationalpark har vilda djur såsom berg lejon, Coyotes, svartbjörn och Bobcats. I parken finns fyra besökare centers och naturskönhet inklusive Sequoia träd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.