Vad kan jag göra i Fargo, North Dakota?

Fargo har många bra saker att göra-både inomhus och utomhus. Beläget i Red River Valley, är Fargo "Porten till väst" och är North Dakota största stad. The Children's Museum i Yunker Farm, Red River Zoo, Maple River Winery, Trollwood Park och slätterna Art museum erbjuder både besökarna och invånare roliga saker att göra i Fargo. The Plains Art Museum ligger i 1904 ett lager som en gång var Internationella Harvest Building. Museet har samlingar av modern och folklig konst såväl som traditionella Native American Art. The Plains Art Museum erbjuder en av de bästa kulturellt inriktad saker att göra i Fargo. Du hittar delar av Salvador Dali och Andy Warhol samt politiska målningar av Native American artist, David P. Bradley.

Titta community teater i Trollwood Park är ytterligare en av de bästa sakerna för konst och kulturintresserade att göra i Fargo. Trollwood Park är sommaren hem Trollwood Performing Arts Studio. Parken har en stor biograf eller teater och tidigare produktioner har tagit musikaler och Disney verk. Trollwood Park är också en utmärkt plats för cykling och promenader och är känt för dess avkopplande grönområden.

Maple River Winery producerar sina viner från frukter hittats i North Dakota. Provtagning viner här är en av de mest intressanta saker att göra i Fargo för vin entusiaster som uppskattar något annorlunda. Du hittar sorter som Apple Jalepeño, Rabarber och Äpple Kanel.

Fargo's Red River Zoo öppnades 1998 och hålls lägga mer livsmiljöer och djur. Den Zoo förvaltas av Röda floden Zoological Society och djuren hålls på ett så naturligt i omgivningen som möjligt. Vissa hotade arter vårdas här och dessa inkluderar Kamel och Röda Panda. The Red River Zoo har mer än 300 djur av 75 arter och en renoverad 1928 karusell och är hem för många familjens aktiviteter och evenemang.

Besök Barnens Museum på Yunker Farm är en av de bästa saker att göra i Fargo om du har barn. Museet erbjuder många typer av roliga lärande upplevelser för barn som "Imagine That" med kostymer, smink och marionetter, liksom "Var i världen" som pussel av världen, inklusive USA. Det finns över 50 interaktiva utställningar och en läsning avsnitt som kallas "Patty's Book Nook" som serverar internationella barns berättelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.