Vad kan jag göra i Berkeley, Kalifornien?

Northern California staden Berkeley ligger i Alameda County. University of California-Berkeley (UCB) visar många roliga saker att göra i Berkeley för besökare såsom guidade promenader, en naturskön torn och en grekisk teater. Beautiful utanför utrymmen såsom Tilden Park och Claremont Canyon regionala Bevara bredvid UCB erbjuda ett brett utbud av saker att göra i Berkeley stora utomhus.

Tilden Park är hem till sjön Anza och detta är en favorit plats tillflyktsort för lokalbefolkningen samt en populär attraktion för besökare letar efter vattensporter och andra utomhusaktiviteter saker att göra i Berkeley. Lake Anza är känt för att ha en sektion för bad, med separata körfält bara för vuxna, och en avdelning för fiske. Lake Anza har också en sandstrand. Tilden Park har och vandringsleder cykel, miniatyr tåg ånga och en 1911 Herschell-Spillman karusell. The Claremont Canyon regionala Bevara har natursköna vyer av Bay Area. Denna naturliga bevara området var att behålla vissa naturliga områden utomhus mitt i staden. The Claremont Canyon regionala Bevara drivs av East Bay Regional Park District (EBRPD) och Bevara's Woodland vandringsleder varierar från platta till brant.

Besökare till UCB kanske vill ta en 90 minuter, student-ledda rundvandring på campus. Universitetets Campanile /Sather Tower är 307 meter (93,574 m) hög och är känd för sina 360 graders utsikt över Bay Area. Det William Randolph Hearst Greek Theater på UCB campus är över 100 år gammal och är en idealisk plats för underhållning-relaterade saker att göra i Berkeley såsom att lyssna på en talare eller en musikalisk konsert eller ser en pjäs. Den grekiska UCB Theater är inredda i utseendet på antik grekisk arkitektur, komplett med kolumner och halvrunt sittplatser. Det är bäst att planera i förväg och biljetter köper månader framåt för några populära evenemang som hållits här.

Den Judah L. Magnes Museum är ett av de mest intressanta museer i Berkeley. Sin samling av judisk konst och ceremoniella bitar är Nordamerikas tredje största. Museet öppnades i Berkeley 1962 och visar spänner över 200 år av judiskt liv i USA, Europa och Israel. Pieces omfattar manuskript, konstverk av Marc Chagall och menorahs och andra ceremoniella objekt från Indien och Marocko.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.