Vad kan jag göra gratis i San Francisco, Kalifornien?

En av fördelarna med en storstad är det några saker du kan göra för inga pengar eller för relativt liten kostnad. Du hittar många saker att göra gratis i San Francisco. Några är gratis på begränsad dagarna, och andra fria händelser inträffar endast sporadiskt. För att hitta de mest fria saker att göra saker i San Francisco, bör du planera ditt besök noggrant kring fri händelser, eller bara dra nytta av de många saker gratis i San Francisco vid alla tider på året.

Ur arkitektonisk synpunkt är San Francisco en spännande stad. En promenad i Pacific Heights, till exempel kommer du awestruck på konst viktorianska bostäder. Också, Grace Cathedral beläget på Nob Hill anses vara en av de vackraste kyrkor. Visiting Grace Cathedral eller promenera stadens gator är alltid gratis i San Francisco. Om du vill ha lite lokal historia samtidigt som du beundrar arkitektur, anser tillgång till kostnadsfri tjänst, San Francisco City Guide, som erbjuder ett till två timmar långa guidade rundvandringar, nästan varje dag i veckan, året runt.

Många museer är gratis men om du känner dig generös, kan du ge en donation till museerna du besöker. Här är en lista på några av de museer gratis i San Francisco:
 • Fort Point
 • Mission Delores
 • National Maritime Museum
 • North Beach Museum
 • San Francisco Cable Car Museum
 • San Francisco brandförsvar Museum
 • Wells Fargo Museum

Vissa museer är gratis i San Francisco vissa dagar bara. Till exempel, den första tisdagen i varje månad De Young Memorial Museum, Asian Art Museum, San Francisco Museum of Modern Art och California Palace of the Legion of Honor är alla gratis. The Exploratorium, San Francisco Zoo, och California Academy of Sciences fritt i San Francisco den första onsdagen i varje månad.

Shakespeare in the Park är en fri produktion av Shakespeares pjäser, spelade live, som har varit populära sedan 1983. Du behöver för att kontrollera datum och tider, och även vilka parker funktionen pjäserna. Du kan ibland hitta samma låtar som utförs i parker i städer runt San Francisco från juli till september. San Mateo, till exempel, finns i närheten, och har många utställningar i augusti.

De flesta söndagar under sommaren, kan du dra nytta av visar på Stern Grove, en vacker park söder om Golden Gate Park. Visa upp gratis konserter, balett, opera, och spelar. Kolla schemat, och se till att klä sig varmt, eftersom vädret kan vara dimmigt.

naturligtvis inte glömma Golden Gate Park som en attraktion som är alltid gratis i San Francisco. Vissa delar av parken kostar pengar, till exempel Japanese Tea Garden kostar några få dollar för varje person, och De Young Museum och Academy of Sciences är bara gratis en gång i månaden. Ändå Strybing Arboretum är gratis, liksom de många teman trädgården, som Shakespeare's Garden, och Rhododendron Dell. Om du har en cykel eller inlines hands, är de viktigaste områdena i parken stängd för trafik på helgerna, så att du kan cykla eller åka skridskor på ett säkert sätt.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.