Vad kan jag göra för att göra en lång Plane Flight uthärdligt?

En lång plan flygning kan förefalla outhärdligt, särskilt efter åtta eller nio timmars flygning har förflutit. Lyckligtvis har många flygbolag börjat vidta åtgärder för att bekämpa detta problem, som erbjuder underhållning för sina passagerare. Seat monterade tillbaka entertainment center featuring filmer, spel och musik har blivit standard på många flygbolag. På lyx flygbolag kan passagerarna betala ett högre pris för att ha sängar för långdistansflygningar. Däremot kan det vara bra att komma beväpnad med några omläggningar av din egen att ta med på planet. Att läsa är en vanlig metod för underhållning på en lång plan flygning. Det kan vara bra att sätta tidskrifter eller korta samlingar berättelse, som en lång plan flyg kan påverka din uppmärksamhet span. Om du inte ta en hel längd bok, kanske du vill hålla sig borta från komplexa Tomes, och hålla med "flygplan läsa" såsom enkla fiktion eller mysterier. Se till att ta backup läsning, om du blir rastlös eller uttråkad med den första boken.

Även om musik och filmer finns på många plan, avgifter flygbolaget ofta du för hörlurar. Var noga med att ta ett par tillsammans. Om du har en personlig musikspelare kan du också att överväga att göra det, eftersom det musikaliska urvalet på de flesta flygbolag är långt ifrån lysande. Många flygplan gör det också möjligt att använda bärbara datorer på en lång plan flyg, och du kan överväga att lägga musik att lyssna på eller filmer att titta på din bärbara dator. Om du känner dig särskilt motiverad, kan du också arbeta på den bärbara datorn. Den mest betydande nackdel med detta är att du nästan alltid begränsas av bärbara datorers batteritid, som platser att bekvämt kunna koppla in är mycket sällsynta. En annan metod att whiling bort tid på en lång flygning plan är användningen av pussel och spel. Böcker av ordet spel finns tillgängliga på de flesta bokhandlar, särskilt på flygplatser. Fysisk pussel, t. ex. en Rubiks kub, kan också vara något att överväga. Göra något med händerna såsom stickning, ritning, eller utarbeta en gåta kan vara ett utmärkt sätt att distrahera dig från den långa planet flygningen. Var medveten om att många flygbolag begränsar de objekt som du kan bära ombord, så att överväga om inte en hand avledning kan användas som ett vapen innan de förpackas den i retur på. En lång planet flygning är också mycket fysiskt krävande. Förutom att få hungrig, genomgår kroppen även fysiologiska förändringar som kan vara skadliga om de inte åtgärdas. Se till att packa mellanmål för att hålla din hunger mätta, och dricka mycket vatten för att undvika uttorkning. Om du blir illamående på plan, stick till mild mat och kolsyrade drycker för att lösa din mage.

Det är också mycket viktigt att tänja och flytta runt på en lång plan flyg, för att undvika kramper och ett tillstånd som kallas djup ventrombos, blodpropp som kan utgöra när du ligga stilla för länge. Om oidentifierade kan klump resa till ditt hjärta, som kan döda dig. Varje timme eller så, ut ur din plats att flytta runt, böja armar och ben, och stretch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.