Vad kan jag göra för Free i Los Angeles, Kalifornien?

Det finns många aktiviteter som är fria i Los Angeles, men besökare bör förvarnade att medan du hittar massor att göra gratis, skulle många attraktioner kostar en hel del i parkeringsavgifter. Om du har ont om pengar, det bästa sättet att spara på parkering kostar, allt 5-15 US dollar (USD) är att ta buss till de platser du vill besöka. Du kan köpa ett dagpass för mindre än 5 dollar, vilket kan ge dig obegränsat med resor till många saker som är gratis i Los Angeles.

Hollywood och Los Angeles är naturligtvis en fristad för aktörer, så vissa saker är måste ser om du gillar att handla. Först bör du kontrollera tv-nät för föreställningar som är gratis i Los Angeles som har levande publik. Många pratshower och några sitcoms är tejpade innan levande publik och dessa kan vara fria att delta. Glöm inte att kontrollera lokala listor för de många underbara fria komedi shower i Los Angeles, antingen comedy klubbar eller lokala barer. Du kan se några mycket begåvad comics detta sätt. Om du är en filmfantast, finns det några saker gratis i Los Angeles som du absolut bör se. Naturligtvis finns här med Hollywood-skylten, som är synlig från många delar av LA. Det finns en bildyta specifikt på en shopping komplex som ligger på Hollywood och Highland. Du också bör definitivt besöka Hollywood Walk of Fame, alltid kul och gratis. Du kommer att kunna hitta stjärnorna och namnen på nästan alla välkända star du kan tänka dig. Glöm inte att titta på kinesiska Theater där många fot och handavtryck av tidigare aktörer utställningsmonter. Ett annat måste för filmen fläkten är otroligt Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Observera att det är stängt på måndagar, men öppet resten av veckan och kommer spänningen dig med sina skärmar, intressant kuriosa och filmhistorien. Om du föredrar din historia lite äldre, ett annat bra ställe som är fri i Los Angeles är Dominquez Rancho Adobe Museum, i Compton. Vill kolla öppet tider, och tillgången på gratis rundturer. Om du vill att historien ska förhistorien, anser gratis besök på La Brea eller Natural History Museum i Los Angeles som erbjuder gratis inläggningar på första fredagen i varje månad. The California Science Center är alltid gratis i Los Angeles, men du kan få betala för turnerande utställningar, och för allt som visas i IMAX Theater. Om du känner att du behöver komma bort från stadsmiljön du kanske överväga ett besök till Animal Acres, som ligger ca 45 minuter från LA Det kan vara roligt för barnen när de blir att besöka, sällskapsdjur och flöde över 150 räddade husdjur. Barn och barn i hjärtat kan dessutom njuta av den rättsliga Brothers Racing Museum, alltid gratis i Los Angeles.

När du studerar saker gratis i Los Angeles, inte försumma de museer som normalt avgift. De flesta erbjuder en ledig dag i månaden som kan sammanfalla med ditt besök. Eftersom Los Angeles skryta med så många olika museer användas till många olika ämnen, kan det vara mycket värt att ta i några av dessa på ditt besök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.