Vad finns det att göra under ett besök i Savannah, Georgia?

Savannah, Georgia, belägen på den sydöstra statsgränsen nära Atlanten, har mycket att erbjuda sina gäster. Vid besök Savannah finns många sevärdheter, till nattliv utflykter och dagsutflykter hålla semesterfirare upptagen. Oavsett om du njuter av vattnet och solen eller kultur och konst, finns en mängd platser att se och saker att göra, vare sig du besöker Savannah för första eller hundrade gången.

Savannah, som var Georgiens första stad, är rik på södra historia. Vid besök i Savannah, som har intresse för historia och konst kan besöka ett antal museer från Telfair Museum of Art till Ralph Mark Gilbert Civil Rights Museum. Det finns också ett Air Force museum och många konstgallerier att stöta medan du går på gatorna i Savannah. som besöker Savannah som har ett intresse i sanden och surfa kommer att vara intresserade Tybee Island, stranden ligger 20 minuter från Savannah. Fem miles från stranden för att utforska, personer som besöker Savannah kan ta båtturer, kajaker hyra och fisk samt njuta av naturen. Tybee ståtar med över 30 olika restauranger som erbjuder en mängd inhemska köket stilar, inklusive färska skaldjur.

Visiting Savannah After Dark har sin attraktion också. Det finns flera nattklubbar runt Savannah varav tre nattklubbar i den historiska stadsdelen. Personer som besöker Savannah kan också njuta av levande jazz, utomhuskonserter, och flera årliga festivaler däribland Savannah Music Festival mars, Savannah Film Festival i oktober, och Tybee Kite Festival i november. Dessutom kan besökare under självständighetsdagen helgen njuta av fyrverkerier på River Street eller stranden.

Andra attraktioner och evenemang att tänka på vid besök i Savannah omfatta motoriserad besök i staden, restauranger och shopping. För dem som är intresserade av det paranormala, nu Savannah skulle visa sig intressant. Savann hette "America's Most Haunted City" av American Institute of Parapsychology 2002. En annan attraktion av intresse är restaurangen The Pirates House, en historisk taverna som ståtar med anknytning till den berömda Robert Lewis Stevenson roman, Treasure Island .

För att hjälpa dig när du besöker Savannah, ring eller gå online till Savannah området konventionen och Visitors Bureau.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.