Vad finns det att göra med barn i Phoenix, Arizona?

Phoenix har massor av öppna vidderna och ökenområden att utforska samt ett barnvänligt museum, nöjesfält, zoo och mycket mer. När du är med barn i Phoenix, kommer aldrig att ta slut på intressanta saker att göra även utomhus eller inomhus. Phoenix Zoo, Phoenix Art Museum, Arizona Science Center, Enchanted Island på Encanto Park och Vattenfall Trail i Vita Tank Mountain Regional Park erbjuder många bra saker att göra med barn i Phoenix.

Vattenfall Trail är i Vita Tank Mountain Regional Park och är ett populärt ställe för familjens vandring. Vattenfallet är säsongsbundna och är belägen i slutet av spåret i en liten kanjon. Parken har både berg och miljöer öken och omfattar de flesta av de vita Tank bergskedjan.

Enchanted Island på Encanto Park är mycket kul för barnen i Phoenix som älskar nöjesparker. Finns stötfångare båtturer, Lill-bilar och skicklighetsspel samt myntautomater rides. Den historiska Encanto karusellen är över 50 år gammal. Den Encanto Park förtrollade ön Express gör sina rundor i parken och Encanto Park har gott om utrymme även för den mest aktiva barn att springa runt i. Inom nationalparken finns vandringsleder, golfbanor, basketplaner och fält softball. The Arizona Science Center är ett mycket populärt ställe att gå med barn i Phoenix. Centrum har både fasta och tillfälliga utställningar vetenskap. De många praktiska utställningar för barn täcker olika ämnen såsom teknik och biologi. Barn i alla åldrar kommer att vara intresserade av utställarna på den Arizona Science Center. The Phoenix Art Museum är ett annat ställe med hands-on utställningar för barn. Den interaktiva Artworks galleriet är gjord för barn att utforska. I galleriet har till och med skyltar med texten "barnvänliga, please touch. "

The Phoenix Zoo har 1. 200 fåglar, djur och reptiler. Djurparken är ett bra ställe att ta barnen i Phoenix som Barnens Zoo finns en vandringsled med bilder av djur som en tvättbjörn, Porcupine och Ocelot. Forest of UCO uppvisar har en bambu regnskog du kan gå i. Det finns också jordbruk demonstrationer för barn samt en petting zoo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.