Vad finns det att göra med barn i Atlanta, Georgia?

Atlanta är både Georgiens huvudstad och den största staden i staten. Det finns många roliga och kreativa saker att göra med barn i Atlanta. Stone Mountain Park, Centrum för Dockteater Konst, Imagine It! Children's Museum, Imagym, Zoo Atlanta och Georgia Aquarium är bara några av de underbara ställen att gå med barn i Atlanta.

Georgia Aquarium är det största akvariet i världen. Akvariet funktioner havet liv hemma i Georgien samt hav, flod och tropiska hav liv från hela världen. Många besökare känner att de är nästan i vattnet med fisken när den går igenom Georgia Aquarium är tunnel-formade tankar och titta upp på fiskar som simmar över huvudet.

Visiting Zoo Atlanta, i Grant Park, är ett annat av de stora saker att göra med barn i Atlanta. Djurparken har några attraktioner såsom Norfolk Southern Zoo Express tåg samt en petting zoo och en klippklättring funktion. Zoo Atlanta har 1000 djur och 250 arter från hela världen och är känd för sina jättepandor.

Imagym är en lek och gym för barn i åldrarna sex till tolv år. Imagym Junior är för yngre barn i åldrarna sex månader till fem år gamla. De fantasifulla och roliga fysiska aktiviteter är utformade för att attrahera och hålla barnens intresse för fitness.

Imagine It! Children's Museum är ett måste-se med barn i Atlanta upp till sex års ålder. Lärande genom lek är museets tema och det är kreativa innovativa insatser för att främja alla barns fantasi och känsla av förundran. Den interaktiva utställningar sträcker sig från skulptur göra och vatten spelar för att experimentera med teknisk verksamhet.

Centrum för Dockteater Arts är en interaktiv marionett museum som har över 350 dockor. Den marionetter varierar från gamla till moderna och både huvud och hela kroppen marionetter kan hittas här. Centrum för Dockteater konst också dragen den fantasifulla animering tekniker som är en del av konsten av dockteater.

Stone Mountain Park erbjuder många olika saker att göra med barn i Atlanta. Parken har rider på en 1940-lok, bergsklättring väggar och visar laser. Det finns historiska interaktiva utställningar som en 1800-talet Antebellum plantage och gårdsplanen utställning med många ljud och sevärdheter. Stone Mountain Park har också gott om plats för vandring, picknick och fiske.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.