Vad finns det att göra i Tampa, Florida med barn?

Det finns massor av roliga saker att göra i Tampa med barn. Tampa, Florida har många parker, stränder och sevärdheter som är inriktade mot barn. Vissa högt specificerade platser för att njuta Tampa med barn hör Busch Gardens, Florida Aquarium, det Sunken Gardens, Fort De Soto Park och Hillsborough River State Park. Om du letar efter något utomhus äventyr i tampa med barn, anser en resa till Hillsborough River State Park. Park utvecklades 1934 och har både höglänt och våtmarker. Du kan till och med plats en alligator, men även om du inte är Hillsborough River delen av parken känd för sina fåglar och vackra vyer. Vandring och cykling är populära aktiviteter på Hillsborough River State Park's naturstigar. Parken har också en simbassäng, tält och fritidsfordon (RV) camping-och rastplatser. Om du vill tillbringa en dag på stranden när de besöker Tampa med barn, anser North Beach, i Floridas Fort De Soto Park. Badplatsen vid North Beach tros vara en av de bästa stränderna för dem i Tampa med barn på grund av den gradvis sluttande avhopp. Plus, Fort De Soto Park är känt för sin vackra, naturliga miljö och lokala djurlivet. The Sunken Gardens kan vara en bra attraktion att se i Tampa med barn intresserade av naturen skapade varelser som sin Rainforest Information Center är hemvist för en mängd olika reptiler, skorpioner och spindlar. Den Sunken Gardens byggdes först från en Slukhål och sjö 1924 av rörmokare George Turner. The Gardens har renoverats och är utrustade med tusentals växter, en fjäril trädgård och rosa flamingos.

Going to the Florida Aquarium är en populär sak att göra i Tampa med barn. Akvariet har hands-on utställningar bara för barn och det finns oftast en mängd olika hav livet här. Alligatorer, hummer, utter, sjöhästar och ål är bara några av de arter som man vet att beskåda på Florida Aquarium i Tampa.

Busch Gardens är en väl kända nöjesparken och vilda djur park som även har trädgård områden med fontäner och skuggiga treed fläckar. Busch Gardens började på 1950-talet med en gratis öl trädgård och fågel visas på grund av Anheuser-Busch bryggeri och blev så populär att augusti A. Busch Jr expanderade parken för att lägga till vilda djur. Nöjespark rider var också så småningom till. Busch Gardens kan vara ett bra ställe att gå till i Tampa med barn som är äldre och njuta bergochdalbanor och rider vatten. Det finns också åkattraktioner för små barn samt områden för att se vilda djur som tigrar, noshörningar, flodhästar, gorillor och schimpanser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.