Vad finns det att göra i Sioux Falls, South Dakota?

Sioux Falls, är South Dakota kallas "Porten till Plains. " Med en befolkning på 148. 000 det är en av de största städerna i regionen. Sioux Falls är uppkallad efter den härliga kaskader av vatten i regionen. Det är faktiskt en underbar plats att ta en titt på ett vackert uttryck för ekologiska historia.

Om 14. 000 år sedan, då glaciärerna under istiden drog sig tillbaka från Nordamerika, stor skölpar och nedskärningar var kvar på jorden. Ärren att glaciärer kvar på jordens yta har gett fantastiska vattenfall. Dessutom kan besökarna till Sioux Falls se den vackra rosa kvartsit berggrund som var utsatt av glaciärer.

Sioux Falls är ett underbart resmål för människor som älskar naturen. The Fish and Game Institutionen och parker och fritidsprogrammet Institutionen har gått samman för att skapa Sioux Falls Outdoor Campus. Detta program erbjuder kurser i många utomhusaktiviteter för både besökare och infödda. Kurser omfattar fiske, båtliv och vildmark prospektering. Det finns ett antal stora vandrings-och cykelleder i Sioux Falls område. För utomhusbruk kul, kan du besöka Sertoma Park, Arrowhead Park, eller McKennan Park. The Great Plains Zoo i Sioux Falls är en fantastisk destination för ungdomar och vuxna. Förutom de många levande djur, är det zoo hem till en enorm samling av monterade djur. Samlingen vid Delbridge Museum rivaler som på Museum of Natural History i New York City. Ungefär som den berömda Museum of Natural History, har Delbridge museet ett antal dioramor detta monterade djur i skildringar av deras naturliga livsmiljöer. Det är något speciellt fem miles från staden för historia buffs. Precis utanför Sioux Falls är en riktig cowboy spökstad. Besök Buffalo Ridge och du kan få en känsla av hur det var att leva i South Dakota på 1880-talet. Det finns ett antal utställningar i spökstad att hjälpa din fantasi med.

Eftersom en stor del av området i och kring Sioux Falls är jordbruksmark, värd staden en av de största gården visar i nationen. Varje januari, nästan 30. 000 människor flockas till Sioux Falls Farm Visa. På gården visar finns det hård konkurrens om de bästa de många raser av kor, svin och får.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.