Vad finns det att göra i San Francisco med barn?

San Francisco, uppkallad efter katolske munken helige Franciskus av Assisi, är en av de mest populära städer för turister i Kalifornien. På grund av sin perfekta läget över bukten, det finns många saker att göra när de besöker San Francisco med barn. Oavsett ålder eller preferenser, hitta en favoritdestination inom stadens gränser kommer förmodligen att ta mindre än tio minuter. En av de största attraktionerna för dem som besöker San Francisco med barn är San Francisco Maritime National Historical Park, där besökare kan klättra ombord på en serie av historiska fartyg, utforska vikens marin historia, och se antika bilder av området. Pier 45 erbjudanden familjer ett besök i historien i sitt eget unika Musée Mécanique. En måste-se för familjer som besöker San Francisco med barn, museet visar upp över 300 hundra hundraårigt öre arkadspel, som alla är fortfarande i drift. En annan stor stopp för dem att utforska San Francisco med barn är San Francisco Railway Museum, som visar antika spårvagnar. För något mer handfast, prova Cable Car Museum, där besökaren leds under jord för att se hur transportmarknaden kablar för San Francisco spårvagnarna installeras och sättas i arbete. Det främsta attraktion för familjer som besöker San Francisco med barn är Exploratorium, ett one-of-a-kind museum med utställningar så vitt skilda som "Hur fungerar en muskel Work?" eller "The Stuff of Life. " Den mest populära delen av museet, är dock Taktil Dome, där besökarna tvingas navigera en jätte kolmörkt labyrint med hjälp av känsel som enda vägledning.

På sommaren familjer som besöker San Francisco med barn kan göra det i San Francisco halvön att njuta av en tur i viken eller klättra Sutro tornet och njuta av fin utsikt över staden. Golden Gate Park, en av de mest populära parkerna i staden, husen på California Academy of Sciences, med stora utställningar om jordbävningar och Stow Lake, där besökare kan hyra trampbåtar.

För att njuta av San Francisco med barn, familjer kan också stanna till i San Francisco Zoo, där många arter som är utrotningshotade föds i ett försök att bevara dem .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.