Vad finns det att göra i Huntington, West Virginia?

Huntington är West Virginia näst största stad och en av de mest besökta. Huntington är känd som "Jewel City" på grund av dess många gröna områden och värdefulla naturresurser. Marshall University, över Harris Riverfront Park, lockar tusentals studenter varje år. finns flera unika festivaler hölls i Huntington hela året. West Virginia Hot Dog Festival, som inkluderar en varm korv att äta tävling, är en av de mest populära sommarevenemang. Jazz-MU-Tazz, som hölls i juni, är en weekend-lång rad både utomhus och inomhus konserter, och Huntington Dogwood Arts and Crafts Festival är en presentation av folk konstnärer och deras verk. En av de mest populära festivaler för turister som besöker Huntington är Guyandotte Heritage Days och tillhörande Guyandotte inbördeskriget Days (båda i november), där det historiska slaget reenactments, period musik och alla typer av underhållning tar över staden.

Besökare i Huntington kanske vill utforska de många grönområden inom stadens gränser. Camp Mad Anthony Wayne Park är perfekt för vandring, picknick och spelade skivan golf. McClelland Park är att föredra stopp för dem som vill idrotta, eftersom det finns flera domstolar där. Ritter Park har en utomhus amfiteater som ofta erbjuder gratis konserter och spelar, en tennis center, och en formell rosenträdgård. Camden Park är den äldsta nöjespark i West Virginia fortfarande är i drift. Open 1903, är Camden Park också en av de äldsta nöjesparker i landet. I parken finns klassiska rider som ett spökhus, en Penny Arcade, och en logg vattenränna, plus flera barn rider.

Huntington är också hem till Keith-Albee Theatre, en fd vaudeville plats i West Virginia. Den Keith-Albee teatern erbjuder nu besökarna Filmen visar och liveframträdanden, även om många av besökarna kommer hit för att få en blick av det förflutna snarare än att njuta av föreställningen. Museum of Radio och teknik är också beläget i Huntington. Ett minnesmärke över de guldålder radio, funktioner museet några fantastiska utställningar, bland annat på 1930-talet radio butiken med en fungerande radio statio), 1950 utställningsrum (tv) och militär kommunikation displayen. En stor presentaffär gör det möjligt för besökare att ta hem en påminnelse om det förflutna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.