Vad finns det att göra gratis i Memphis, Tennessee?

Memphis är hem till blues och grill, men det finns mycket mer att den här staden. Och bäst av allt, kan några av de mest intressanta saker göras gratis i Memphis. Några stora sevärdheter som är gratis här omfattar Peabody Ankan, Crystal Shrine Grotto, Schwab-talet är Elmwood Cemetery och Wolf River naturområde. I mars Peabody Ducks en unik sevärdhet som du kan se gratis i Memphis två gånger dagligen på lyxiga Peabody Hotel. Klockan elva på morgonen ankor marschera mot en röd matta för att bada i marmor fontänen och de marschera tillbaka klockan fem på kvällen för att föras tillbaka till sitt hem på taket på Hotel. I mars har varit en tradition här sedan 1930 då änder hittades levande på Peabody Hotel tak. Varannan månad ankorna flyttas till ett viltreservat och nya ankor förs till hotellet.

Crystal Shrine Grotto skapades i slutet av 1930-talet av konstnären Dionicio Rodriguez och det är ett konstverk som du kan se gratis i Memphis. Rodriguez ristade en grotta i en stenig sluttning och ingår bibliska siffror i sitt arbete. Paneler som föreställer Jesus och andra personer från Bibeln förs in i grottan Rodriguez gjort av tusentals halvädelstenar, rock och kristall.

Schwab's är en torr varor butik som först etablerades 1876. Schwab's har många av sina ursprungliga objekt, vilket gör det till en favorit plats att besöka gratis i Memphis, även om butiken kan vara lite mustig. Schwab's var känd för sin udda varor såsom voodoo pulver. De flesta av butikens utrustning är också original.

Du kan turnera i 1852 Elmwood Cemetery gratis i Memphis. Det är erkänd av det nationella registret över historiska platser, men är också fortfarande i drift. Den Elmwood Cemetery har vackra trädgårdar och innehåller gravar av många militära generaler och politiker.

The Wolf River naturområde har många saker att göra gratis i Memphis. Paddling, vandring, cykling och jogging är favorit verksamhet här. The Wolf River naturområde är känd för vilda djur såsom räv, coyote, utter, rådjur och Bobcat. Träd i området är hårda träslag såsom svart gummi, Tupelo tuggummi, röd lönn och cypress.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.