Vad finns det att göra gratis i Jacksonville, Florida?

Som en av de vackraste städerna i Florida erbjuder Jacksonville en hel rad aktiviteter för medborgare och besökare. Bland de många nöjen finns det ett antal saker att göra gratis i Jacksonville. Här är några exempel som passar utmärkt sätt att spendera din tid utan att spendera några pengar.

Northwest Florida är prytt med en hisnande kustlinje som innehåller en rad hinder som skiljer öarna i Atlanten från Intra-Coastal vattenvägar utanför Jacksonville. Inbäddat i detta område, och mindre än 20 miles öster om centrum av staden hittar du en av de mest populära saker att göra gratis i och runt Jacksonville. Jacksonville Beach är miles och miles från orörda vita stränder som ger en idealisk plats att njuta av vinden utanför Atlanten, medan få i vissa simning och arbetar på solbränna. Strategiskt placerad längs den sträcka av stranden finns duschar och badrum, gott om parkeringsplatser och öppna verandor luft som är idealiska för att avnjuta en picknick lunch.

För ett steg tillbaka i tiden, ger Timucuan Ekologiska Historic bevara en rolig och pedagogisk erfarenhet gratis i Jacksonville. Innehåller mer än 46. 000 hektar avsiktligt oförstörda våtmarker, är Bevara en av de sista exemplen på förhistoriska förhållandena på planeten. Kombinationen av vilda djur och rik växtlighet är spridda över mark som innehåller de naturliga underverk som kustnära sanddyner, salta våtmarker och hängmattor lövträd som är nästan ogenomträngliga. Förhöjda vägar ge besökarna möjlighet att se delar av bevara, medan jakt-stationer sänder ett bra sätt att kolla in utsikten över bevara. Detta är ett exempel på saker att göra gratis i Jacksonville som lockar besökare året runt.

För en chans att lära sig mer om historien om brandbekämpning, är Jacksonville Fire Museum ett måste när vi letar efter saker att göra gratis i Jacksonville. Inrymt i ett äkta Firehouse som byggdes år 1902 är museet en guldgruva av brandutrustning från en svunnen tid. En av mittpunkten utställningsföremål är 1926 amerikanska lafrance brandbil, komplett med en klarröd lack. Barnen kommer spänning med den gamla krukor stil vatten och slangar, samt bilder på hästen drivs brandbilar och en historia om utvecklingen av frivilliga och heltidsanställda brandkåren i staden Jacksonville. som ett bra ställe att koppla gratis i Jacksonville, jämför ingenting till den vackra Metropolitan Park i centrum. Tillsammans med gott om platser att njuta av skuggan och fånga en vind, finns också utomhuskonserter sammanträder flera gånger om året. Byggd på en ledig mycket under 1984, Denna det tjugonde seven tunnland park är en idealisk plats att slänga runt en fotbollsmatch, njuta av en picknick, eller krypa ner under ett träd med en god bok.

det inte tar en massa pengar att njuta Jacksonville. Med ett stort utbud av saker att göra gratis i Jacksonville, vem som helst kan ha en fantastisk tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.