Vad bör jag veta om Ensamresande barn?

för barn kan resa bli en lång och tråkig erfarenhet. Det uttråkning är ofta bara förhöjd för barn som riskerar erfarenhet solo resa. Säkerhet blir också en större oro för barn som reser ensamma. Även om vi kanske inte vill skicka våra barn ut ensam, är det ibland oundvikligt, och när så är fallet, några tips bör övervägas för att göra erfarenheter som hanterbara, roligt och säkert som möjligt.

Till att börja med bör barnens Resväskor transportera bagage tags. Varje väska att ditt barn bär ska få sina namn, adress och telefonnummer tillsammans med en destination adress och telefonnummer. Du måste också se till barn som reser ensamma bära bagage som är kompatibel med flygbolagets regler. Tänk på att även om de är barn, de är fortfarande föremål för samma resa regler som vuxna är föremål för. Lär ditt barn, särskilt unga, att spänna fast sig i höftbälten om de planerar att resa via flygplan. Även kommer det sannolikt att en flygvärdinna som tilldelats hålla ett extra öga på ditt barn, är det viktigt att få dem fokuserade på denna nödvändighet också. Du bör också lämna ditt barn med behov pappersarbete som biljetter, pass, och även immunisering papper. Packning lite godis i sitt handbagage kan bevisa vis ska de bli hungriga. Du skulle kanske även vill ge ditt barn något tuggummi eller godis att tugga eller suga på att minska lufttrycket som de kan uppleva under start och landning. Det är också en god idé att packa några leksaker och böcker när man har barn som reser ensamma. I fall de blir uttråkade under resa, kan de alltid leka med sina leksaker, färg en målarbok, eller läsa en bok. Packa sina favorit komfort objekt, som ett täcke eller uppstoppade djur eller docka kan bidra till att ge dem en känsla av trygghet när de känner sig kanske lite överväldigad av liv och rörelse resa.

Undvik att skicka dina barn av att resa ensamma när de är sjuka. Om detta är oundvikligt, ska du packa lämpliga mediciner och tillräckligt med förnödenheter som vävnader. Om möjligt kan ge dem en mobiltelefon för nödsituationer bevisa ganska bra.

Slutligen, eftersom du inte kommer att vara där för att coacha dem längs vägen, du måste vara säker på att diskutera lämpliga beteende med ditt barn innan du skickar iväg dem. Lämpligt beteende både när det gäller att vara respektfull och vara säker kommer att vara till nytta. Andra saker du kan göra om du har barn som reser ensamma är den begära lämpliga sittplatser vid en flygning över flygbolagets politik, vidta extra försiktighetsåtgärder för anslutande flyg, och spendera extra tid på flygplatsen för att garantera en säker avgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.