Vad bör jag tänka på vid köp av Roller Bag?

En rulle väska är perfekt för resor. Vare sig för semester eller affärer, en berg-väska gör nästan vad som helst lättare att transportera. När du väljer rullande bagage, bör du överväga vad rullen påsen kommer att användas till, hur ofta den kommer att användas, och var den kommer att användas. Till exempel, om du kommer att få en vals väska till kongresser och mässor, överväga att köpa en berg-väska i ditt företag färg med ditt företags logga på. Du kan vanligtvis hitta en prisvärd marknadsföring online rullen väska som kan sändas till dig inom några dagar. En rulle väska med ditt företags logo på den ser inte bara professionellt, men är lätt för dig att känna som du.

För dig som reser ofta, för affärer eller nöje, kan du välja en vals väska i en mer ovanlig färg. Roller påsar vanligtvis inte finns i mönster, men även en mer udda färg kan hjälpa skiljer dem från resten av bagage i bagaget karusellen. En rulle väska i en färg som lime eller violett kan ofta finnas på Internet och kan göra din väska lättare att upptäcka så att du kan fly från bagageutlämningen mycket tidigare. En överföring på rullar säck kan ofta hålla tillräckligt kläder för upp till tre dagar, så du kanske inte ens behöver något annat bagage för korta resor. Carry on upprätt rullar påsar har ofta extra fickor för praktisk förvaring möjligheter. Var noga med din retur på rullar bag flygbolag uppfyller kraven. Om din rullen väska har ett lås, vara säker på att det är Transportation Security Administration (TSA) godkänd eller flygplatspersonal kunde skära väskan öppen för att inspektera den. tänker köpa en väska av hög kvalitet remskiva för frekvent användning. In-line skate hjul på en berg-väska är ofta det bästa eftersom de tenderar att rulla smidigt på många olika typer av ytor. Handtag konstruktion är en viktig aspekt när man köper en rulle väska. Om handtaget är nitat på rullande bagage, kan det vara omöjligt att fastställa om det går sönder. Om du köper en rulle väska med handtag som använder skruvar för att fästa handtaget, dock är det mycket lättare att reparera. Dolt teleskopiskt handtag se propert ut och fungerar bra, men tänk på att handtaget sitter säkert på plats när det behövs. En dator rulle väska är perfekt för dem som bär sina laptop eller bärbar dator med dem. De är ofta snygga med en dold teleskophandtag och ser professionellt för affärsresor. Sök efter en dator rulle påse som har lagringsutrymme för dina andra behov såsom ett nätaggregat och kablar. En dator roller påse borde ha skyddande stoppning och vara gjorda av instegsskydd beständigt material.

En sportutrustning rulle väska, som ser ut som en stor väska på hjul, är idealisk för medlemmar i idrottslag som reser till spel och praxis. Hellre än släpande tung utrustning runt, hjulen gör allt arbete. Sportutrustning rulle påsar används ofta för baseball utrustning och hålla flera fladdermöss och andra baseball redskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.