Vad bör jag tänka på när man planerar ett Piratpartiet?

popularitet filmer som Pirates of the Caribbean och dess uppföljare, barn älskar allt som handlar om pirater. För att planera en Piratpartiet för barn, är det viktigt att förbereda sig i god tid. Bestäm vilka dekorationer, lekar, aktiviteter och gynnar kommer att användas för Piratpartiet. Besluta om partiets budget, så att gränser sätts i fråga om att pengar för material och förnödenheter. Efter att ha beslutat om parterna dag, skapa en rolig inbjudan som skickas till gästerna. En kreativ idé är att utforma en inbjudan skattkarta. Skapa en pirat skattkarta på ena sidan av inbjudan och lista viktig part detaljer på andra sidan. Det går skattkarta dras för hand, skrivas ut från Internet, eller skapats med layout-program. Efter inbjudningar skapas, rulla var och en upp och binda dem med en brun sträng. Sedan placera dem i mailing rör och skicka dem. Fest ska sändas minst två till tre veckor i förväg. Efter inbjudningar skapas, börja brainstorma vilt och idéer aktivitet för Piratpartiet. Till exempel skulle de flesta barn älskar att göra pirat hattar från svart konstruktion papper. Går till en webbsida som The Best Kids Book Webbplatsen kommer att föräldrar skall kunna skriva ut mallar för en pirat hatt hantverk också. Pirate hattar är enkla att göra och är en idealisk part aktivitet för barn i alla åldrar. Ett annat användbart båtar att göra under en Piratpartiet är en skattkista. Samla tillräckligt många tomma sko rutorna så att varje gäst ska ha sin egen. Vidare täcker dem i brunt konstruktion papper. Köpa falska smycken från en butik som The Oriental Trading Company eller andra butiker eller webbplatser som säljer hantverk leveranser.

Föräldrar kan också köpa konstruktion på papper och färg hantverk skum så att parten gästerna kan använda dekorationer till en sko-rutan så att det ser ut som en pirat s skattkista. Förse barnen med falska guldmynt så att de kan fylla kistan med bytet. They'll have fun limning falska smycken och andra objekt till skon rutan för att göra en riktig pirat Skattkista. Ingen fest är komplett utan sällskapsspel. En pirat-tema parti är inget undantag, så planera en mängd olika spel och aktiviteter för att hålla gästerna upptagen. En idé är att spela en variant av den musikaliska stolar spelet. I den pirat version, istället för att sitta på stolar, spelare passera en pirat hatt. Köp en pirat hatt från en kostym affär eller göra en version konstruktion papper. Hitta en CD som erbjuder en mängd pirat låtar. Be barnen att sitta i en ring på golvet och lämnar en av dem pirate hatten. när CD-spelar, gästerna passera pirat hatten runt cirkeln. När musiken stannar, barnet håller pirate hatten "ute" i spelet. Den sista person som pirat hatt vinner och får ett litet pris. En annan utmärkt spel att spela är en Treasure Hunt spel. Ge gästerna en skattkarta gjorda av bitar av en skrynklig brun påse. Barn måste följa skattkarta för att hitta en liten "skatt" som låg gömd i förväg. Spelar en planka-walking spel är ett bra alternativ. In en lång bit av skräp på golvet och låt barnen gå över den. Efter att gästerna över plankan, kan de få ett litet pris.

party för Piratpartiet kan inkludera choklad mynt ingår i guldfolie, falska guldmynt, leksak Spy glasögon och andra små pirat-tema leksaker. Party mat kan vara enkel biljett som korv, fisk pinnar, en tårta formad som ett piratskepp och röda rubin punsch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.