Vad bör jag tänka på när du väljer Ski Resort?

Vacations på skidorter är populär över hela världen. Oavsett om du vill flyga till en annan del av världen för att studera vid ett utländskt skidort, eller tillbringa din semester på en skidort i ert eget land, det finns många viktiga detaljer att tänka på. Budget, snöförhållanden, typer av backar tillgängliga för din skidåkning nivå, och tillgången på skidor lektioner är alla saker du bör tänka på när du planerar att besöka en skidort. Det är viktigt att planera i förväg för att hitta en skidort som har den typ av skid lektioner för dig och ditt sällskap. En skidanläggning är det perfekta stället att åka lektioner, som kvalificerade skidlärare betona säkerhet. Också överväga om du behöver hyra utrustning. Om bara lära sig att åka skidor, hyra utrustning är en bra idé förrän du vet vilken typ av skidåkning du kommer att göra och vilken typ av utrustning som bäst passar dig.

Funktionshindrade skidåkare bör kontrollera framåt för att hitta en skidort med adaptiv skidåkning. Adaptive skidåkning tillåter personer med funktionshinder att använda speciell utrustning för att delta i utförsåkning. Många skidorter har adaptiv skidåkning lektioner för grupper och individer.

Se semesterorten du väljer lutar tillgänglig för skidåkning nivå. Du bör ta reda på i förväg hur många spår som finns för varje Svårighetsgrad: Nybörjare, medel och avancerad. Nybörjare bör finna en skidort med en bra skidskola. Vara säker på skidorten du väljer har tillräckligt nybörjare sluttningar eller kommer du att slösa din budget.

Intermediate skidåkare bör tänka på anslutning av skidliftar till andra dalar och hur stora skidorterna är. Avancerade skidåkare bör överväga om skidorten har tillräckligt avancerad skidåkning till sista hela semester också. Avancerade skidåkare kan vara bra att ta reda på om andra orter i området kommer att hedra samma skidpass. Du kan kontrollera det förflutna snön register i en skidort för att ge dig en uppfattning om vad snöförhållanden att vänta. Höjden av skidorten är en viktig faktor när det gäller snöförhållanden.

Ibland kan en mindre skidort vara billigare än de större. Större orter är ofta trångt. Semesterbostad i lägenheter är ofta budget-friendly. Se till att du kontrollerar skidorter i din budget rad innan beslut fattas. Tänk om de funktioner du vill ha mest i skidorten erfarenhet och försöka välja en ort som har åtminstone de flesta av dessa. Fundera på avstånd skidorten till liften, village center, och andra platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.