Vad bör jag tänka på när de reste sig ett Biluthyrning?

om någon åker på semester, är att ha en bil reparerad, eller bara behöver en extra bil för ett par dagar, en biluthyrning kan vara ett bra alternativ. Det första en person behöver då tänka på en biluthyrningsfirma är ett kreditkort. De flesta organen kräver en kredit-inte ett bankkort-kort för ett biluthyrningsföretag. Kortet används generellt för att reservera hyra och att garantera att byrån mot förlust eller skada på bilen.

Med kontokort i hand, kan föraren börja titta på uthyrning alternativ. De flesta stora biluthyrningsfirmor har webbplatser, och jämförelser finns också tillgängliga från motorer resor sökning såsom Orbitz eller Expedia. Dock får föraren vill också besöka hyra bolagets webbplats, bara för att se om de erbjuder någon Internet-bara specialerbjudanden.

biluthyrningsfirmor hyra för varje dag, helg eller vecka. De har oftast tre olika kurs nivåer för sina hyror. Helgpriser kan vara mycket billigare, eller kan bli dyrare, beroende på byråns placering. En avgift föraren alltid vill kolla är miltal avgift. Vissa företag erbjuder obegränsade miles, medan andra har kilometerersättning och ta betalt för varje mil över ersättningen. En förare bör också överväga vilken storlek bil han behöver. Biluthyrningsfirmor har oftast ekonomin och medelstora bilar som står som helst, men vissa förhandsanmälan kan krävas för Specialfordon som en van eller SUV. En förare eller par utan barn kommer troligen att kunna hyra en bil ekonomi storlek och vara bekväm. Par med barn kommer att ha något större, naturligtvis.

De flesta biluthyrningsfirmor ger gratis hjälp på vägarna som en del av sitt kontrakt och kommer att ersätta bilen gratis om det blir undrivable. Dock bör föraren alltid fråga om detta i förväg. Vissa organ ansvarar även för att ge extra drivrutiner, medan vissa biluthyrningsfirmor tillåter ytterligare drivrutiner gratis om personen är den primära hyresgäst make, eller är över 25 år. Många byråer kommer inte hyra ut till personer under 25, dock.

Skador försäkring är en annan fråga. Om föraren betalar per dag avgift, kan han få en försäkring som täcker eventuella skador på hyrbilen. Det är en trevlig funktion, men kan lägga till upp till 20 USD per dag i hyra. En förare som hyr bilen med ett kreditkort kan ringa linjen kundtjänst och kolla om kortet ger försäkringen. Många kreditkortsföretag ger sådan täckning, och om så är fallet, kan föraren avstå från biluthyrning företagets försäkring. Detsamma gäller om en återkommande auto försäkring täcker skador på en hyra. Försäkring som erbjuds av biluthyrningsföretaget är bäst för dem som inte har andra former av täckning. Om du kör en hyra, bör föraren göra vissa hyreskontraktet och alla papper är i bilen hela tiden. Han ska även inspektera bilen med en agent innan du tar bilen, att se till att alla skador på bilen registreras och kommer inte att belasta förarens försäkring.

Biluthyrning varierar kraftigt, beroende på veckodag, tid för uthyrning, placering av hyra kontor och en mängd andra faktorer. I genomsnitt i USA, en person kan räkna med att betala mellan US $ 20-$ 28 för en ekonomi klass bil, och priserna går upp därifrån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.