Vad är unikt Crater of Diamonds State Park?

Har du någonsin hört talas om en diamant gruva som är öppen för allmänheten? Kanske, men det är tveksamt att du känner till många som gör att du kan hålla vad du hittar. Det är vad som är unikt med Crater of Diamonds State Park i Arkansas. Du kan inte bara jaga diamanter, men du kan också hålla dem!

Crater of Diamonds State Park är unik, är den enda parken i sitt slag inte bara i USA, men också i världen. Det ligger i Murfreesboro, Arkansas och folk kommer från när och fjärran för att besöka och prova sin lycka. Det har funnits tusentals diamanter hittats, inklusive rekordartade diamanter upptäckte sedan Crater of Diamonds State Park öppnades.

Besök sådan destination som Crater of Diamonds State Park bäddar för en mycket intressant semester. Arkansas är en vacker som erbjuder många underbara parker, men inte mycket som kunde vara lika spännande som gruvdrift diamanter. Många familjer besök varje år i hopp om att gå bort med den stora.

Medan de flesta människor är inte sannolikt att bli rik gruvdrift för diamanter, har en del ganska anmärkningsvärda pärlor upptäcktes vid Crater of Diamonds State Park. Vissa är diamanter på rapporten på grund av sin storlek, medan i andra är det kvalitet som gör dem så speciella. Den största hitta var drygt 40 karat, och den högsta kvaliteten diamant är på ständig visas i parken.

Den "Strawn-Wagner Diamond" upptäcktes 1990 vid Crater of Diamonds State Park. Den amerikanska Gem Society har bestämt att det är den ovanligaste, mest perfekta diamant certifierats av AGS och med 2006. Snittet är drygt en karat, och det har monterats i en omgivning av ren platina och guld. Man säger att diamanter detta perfekt i färg, klippa och flawlessness är en på en miljard.

Det kostar bara ett par dollar per person per dag att besöka Crater of Diamonds State Park. Du kan hyra eller köpa mining verktyg när du kommer fram om du inte vill ta med din egen. Du kan också ha dina finner undersökas av utbildad personal. De kommer att meddela dig om du verkligen har hittat en diamant, trots att de inte kan bedöma värdet. Annan tjänst som erbjuds av Crater of Diamonds State Park är att förse dig med information om att ha stora stenar cut.

Många människor besöker Crater of Diamonds State Park och aldrig hitta en sak. Men många lämnar med åtminstone en liten pärla som en souvenir, även om de inte avslöja en sällsynt, flawless diamant. Dessa grov gems är ofta till hängen. Även om de inte har stort värde, gör de trevliga souvenirer från gruv äventyr upplevde vid Crater of Diamonds State Park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.