Vad är några vanliga Amusement Park Rides?

Nöjespark rider kan vara spännande källor för nöje och njutning för ryttare i alla åldrar. För mer än tusen år har rider funnits i olika former av underhållning. I moderna nöjesparker, många åker genomgående är närvarande, så att äldre generationer för att introducera sina favoriter till yngre ryttare. The Merry-go-round, eller karusell, är en roterande plattform täckt med platser som vanligtvis ristade i form av hästar eller andra djur. De flesta moderna karusell säten har en galopperande mekanism som orsakar en upp-och-ner rörelser som rider snurrar. Karuseller har funnits åtminstone sedan 500 e. Kr. , även om modern användning och invecklade ornamentik utvecklades under 15th century. Merry-go-rundor är det så kul att ta barn på, även om vissa kan uppleva yrsel eller illamående om de är känsliga för spinning åkning.

Annan vanlig rida på karnevaler och nöjesparker är Funhouse. Dessa strukturer innehåller en rad hinder och funktioner för besökaren att ta sig igenom. Gemensamma Funhouse funktioner inkluderar förvirrande labyrint gjord av speglar, rullramper, stora spinning fat gästen måste gå igenom, och vindlande trappor och diabilder. Funhouses är bäst för äldre barn och vuxna, eftersom de kan vara svårt att manövrera. Den kanske mest populära inslag i de flesta nöjesparker är berg-och dalbana. Dessa snabba rider bära ryttare över olika droppar, snabba vändningar och även upp och ner omkastningar. Bergochdalbanor byggdes först i den 19: e talet och har genomgått en rad otroliga innovationer genom åren. Gästerna kan nu åka bergochdalbanor där de spänns i en horisontell "flygande" position, glasunderlägg att gå bakåt, helt inomhus och dalbanor, och glasunderlägg att tävla mot varandra. Många parker erbjuder "Kiddy" versioner av glasunderlägg för unga ryttare, som rör sig runt en liten, lätt spår och är ett bra sätt att introducera barn till världen av vilda attraktioner.

Relaterat till berg-och dalbanan är loggen flodravin eller forsar rida. Dessa nöjespark rider driva besökare bilar genom en vattnig spår, ofta med snabba droppar och förfärlig stänk. Även om inte alla blir våt, är det bäst att vara beredd att bli helt ointressant vid vatten ritter. En bra metod för att mäta mängden blötläggning du kommer att få är att spendera några minuter och tittar på folk lämnar rida. Vissa nöjesparker sälja ponchos att skydda kläder från de flesta av stänk, men många ryttare känner att bli våt är en del av det roliga. En av de mest älskade av alla rider nöjesparken är pariserhjul. Denna tur har en hög stigande hjul med jämnt fördelade personbilar. Flesta Ferris hjul erbjuder en fantastisk utsikt över parken och dess omgivningar. Dessa nöjespark rider har funnits sedan den 17: e århundradet, och den högsta i världen uppgår till 541 fot (165 m. )

Många nöjesparker inslag spinning rider av många sorter. Dessa rider ständigt utvecklas för att hitta nya sätt att spänningen ryttaren, från snabba swerving fräsaren eller tilt-a-virvel ritt, till totalt inversion åkattraktioner som upprepade gånger swing förare upp och ned. Experter rekommenderar att ta hand när de sätter barnen på dessa ritter, eftersom de kan vara skrämmande och farlig även för mycket små ryttare. Var noga med att följa alla höjd regler och förordningar, och se till att ditt barn verkligen vill komma på skjutsen.

Oavsett om du är ung eller gammal, en spänningssökande arbetssökande eller en "Fraidy katt, nöjesfält rider är skräddarsydda för att uppfylla dina underhållningsbehov. Med några rida, läsa alla varningar om säkerhet före ombordstigning. Om du har nack-eller ryggskador, är gravid eller har hjärtproblem, konsultera en läkare innan ridning några tivolin park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.