Vad är några turistverksamhet i Tampa, Florida?

Tampa, Florida är en underbar destination för alla familjesemester. Vare sig du vill hysa feisty barn eller en äventyrslysten tonåring, det finns något för alla att njuta av i denna vackra stad. I själva verket, eftersom staden bjuder miljontals besökare varje år, hitta turistverksamhet i Tampa är en relativt enkel uppgift. En av de mest populära turistverksamhet i Tampa besöker Busch Gardens. Denna stora nöjesparken har flera vågad bergochdalbanor, ett sortiment av vilda djur som får dig att känna som om du är på en afrikansk safari, och ett antal steg visar att hela familjen kan njuta av tillsammans. Dessutom, eftersom Busch Gardens ägs och drivs av underhållning uppdelning av Anheuser-Busch, föräldrar kan prova ett urval av Anheuser-Busch öl i Brewmaster's Club efter att barnen har de gått in för natten.

The Adventure Island Amusement Park utlovar en våt och vild semester upplevelse. Parken sträcker sig över 30 hektar, vilket gör den till en av de bästa turistverksamhet i Tampa. Dock bör besökare varnas att ridturer i Adventure Island Amusement Park är inte för svag i hjärtat. Rip Tide, Floridas första matta bild med fyra körfält, droppar ryttare från 55 fot (17 meter) genom en rad olika vändningar. Gulf Scream, en annan av parkens mest kända attraktioner för besökare som söker turistverksamhet i Tampa, kastar du ner en 210 fot (64 m) diabild plaska i en pool i hastigheter upp till 25 miles (40 kilometer) per timme . The Florida Aquarium inte ljuger när man skryta för besökare, "It's a cool väg till Sea Life. " Med mer än 10. 000 vattenlevande växter och djur på displayen är det lätt att se hur besöker akvariet har blivit en av de ledande turistverksamhet i Tampa. När du är klar surfar kan du njuta av en live show som har en dykare i hajakvarium eller stanna vid Florida Aquarium presentaffär att köpa leksaker, böcker, smycken och autentiska österrikiska souvenirer kristall för att fira ert besök till en av de bästa turistverksamhet i Tampa.

Eftersom det är allmänt erkänd som en av de bästa medelstora djurparker i USA, nu Lowry Park Zoo ofta toppar listan över turist verksamhet i Tampa för familjer på semester. Faktum Barn som nyligen fick Lowry Park Zoo bästa zoo för barnen. Efter att ha sett utrotningshotade djur som ring-tailed lemur, indisk noshörning, Sumatra tiger, Bornean orangutang, Trädleopard, afrikansk elefant, Victoria krönt duva, Palmkakadua och Komodovaran, även de yngsta djurvänner kommer att känna sig inspirerade att dra sitt strå till hjälpa till att rädda planeten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.