Vad är några turistattraktioner i Salt Lake City?

Salt Lake City, Utah är hem för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (LDS Church), och många av turistattraktionerna i Salt Lake City avser LDS historia. Salt Lake City är också känd som en kulturstad med många naturområden och djurliv. Den Tracy fågelhus på Liberty Park funktioner 400 fåglar och 130 arter. Detta är en av de populäraste turistattraktionerna i Salt Lake City för fågel älskare som Tracy Aviary är den äldsta offentliga voljär i USA. Den Aviary har ofta fri fågel visar under sommaren.

Liberty Park är också känd som en bra plats för bara vila, springa runt spåret, promenera längs vägar eller spelar tennis. Stora Sju Canyons Fountain är en av de mest unika turistattraktioner i Salt Lake Citys Liberty Park som det topografiskt motsvarar Wasatch Mountain Canyons. The Fountain vatten rinna genom skulpterade canyons att se ut Salt Lake City vattendrag.

Joseph Smith Memorial Building byggdes 1911 och renoverades 1993 för att hedra och minnas grundaren av LDS Church. Family Search Center i Joseph Smith Memorial Building har mest släktregister samlade på ett ställe i världen. Detta är en av de mest intressanta turistattraktionerna i Salt Lake City för dem som är intresserade av släktforskning och /eller att hitta information om deras härkomst. The Family Search Center är en genealogisk söksystem avsedd för nybörjare och har mer än 150 datorer för allmänheten att använda. Det finns guider, register och resurser boken här för att hjälpa till i sökningen.

LDS-operated Family History Library nära Temple Square är också känd för sin genealogiska sökning funktioner. Det är dock utformade för mer erfarna forskare. The Family History Library är en annan av de mest unika turistattraktioner i Salt Lake City eftersom det är världens största bibliotek av släktforskning. Närliggande Temple Square hus i Salt Lake-templet, besökarnas centers och Tabernaklet används av den världskända Mormon Tabernacle Choir. Det är gratis att visa besökarens centers och Tabernaklet att lära sig mer om mormonernas religion, men templet är strikt för de av mormonernas tro.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.