Vad är några turistattraktioner i Portland, Oregon?

Du kan hitta många intressanta sevärdheter i Portland, Oregon. Portland har ett mångsidigt utbud av museer liksom många olika utomhusaktiviteter. Den japanska trädgårdar, Fort Vancouver Historic Park, Oregon judiska museet och 3D Center för konst och fotografi är bara några av de stora attraktionerna i Portland. är den japanska trädgården attraktion ritad av professor Takuma Tono och Han konstaterar att "Garden talar till alla sinnen, inte bara till sinnet ensam. " Den japanska trädgården är en av de populäraste turistattraktionerna i Portland och erbjuder lugnande inställningar med ljud av vattenfall och dofter av färsk grönska och doftande blommor. Portland japanska trädgårdar ingår fem typer av lugnande trädgårdar: i lägenheten, det promenad Pond, Tea, Natural, och sand och sten Trädgård.

Fort Vancouver Historic Park tar en titt tillbaka på den tid då Fort Vancouver var i mitten av det brittiska Hudson's Bay Company's päls handelsutbyte i nordvästra USA. John McLoughlin ledde Fort och gav grundläggande förnödenheter till 1830 och 1840 amerikanska invandrare som kommit till Oregon County. Fort Vancouver är en av de mest populära historiska sevärdheter i Portland som det var reserverat som en historisk plats 1996 och har en utbildning center. Fortet har fått sitt namn av kapten George Vancouver och har rustika byggnader, ett museum och rastplatser. The Oregon judiska museet är en av de mest unika attraktioner i Portland, eftersom det är Pacific Northwest enda judiska museet. Museet har flera permanenta samlingar inklusive Aber samling med silver mitten östra smycken och judiska huvudet slitage. Oregon Judiska Museet har också fotografier av verksamheter som går tillbaka till 1910. Museet är känt för att hysa evenemang såsom filmkvällar och avläsning av judiska författare.

3D Center för konst och fotografi är en annan av de mest intressanta museum attraktioner i Portland. Centrum har skärmar som rör användningen av tredimensionella (3D) teknik så tidigt som det amerikanska inbördeskriget. Center jämför de äldsta 3D-kameror med den senaste 3D-teknik och har bildspel som låter besökarna uppleva visuellt djup i 3D. Användningen av 3D i den amerikanska rymdprogram är också skisserat här.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.