Vad är några turistattraktioner i Norfolk, Virginia?

Norfolk är ett av Virginia mest besökta städer och också en av de största. På grund av det perfekta läget vid vattnet, är Norfolk hem för några av de bästa tunnel förbindelser i landet, världens största flottbas, tre stora internationella hamnar, och en välutvecklad verksamhet Riverfront. Faktum är några av de största detaljisterna i området ligger precis över bukten, i Norfolk. Här ingår företag som K K Leksaker och Smith Welton, som säljer både till allmänheten och partihandel.

Turistattraktioner i Norfolk omfatta downtown Norfolk, som numera är en populär shopping destination för besökare som anländer i Virginia söker fynd. Norfolk är nu också ett populärt stopp för kryssningsfartyg som reser på östkusten, så många turistattraktioner ligger mitt i centrum, inte långt från vattnet. På sommaren promenerar downtown Norfolk är ett populärt tidsfördriv för både stockholmare och besökare. Den senaste tidens återuppbyggnad av många lokala byggnader har givit området ett välbehövligt lyft, att göra området till ett av de naturliga turistattraktioner i Norfolk. Det Nauticus, även känd som National Maritime Center, är en av de populäraste turistattraktionerna i Norfolk. En unik science center med över 50 baserat utställningar om havet teman är Nauticus en måste-se för hela familjen. Besökare kan gå ombord på slagskeppet USS Wisconsin för en blick av hur ett riktigt slagskepp är likadana, eller utforska väderstationer, fånga en av de nautiska filmer visas i inomhusmiljön skärmar, eller se en av de många resande utställningar.

Turistattraktioner i Norfolk finns några fina konstmuseerna som är värda ett besök, såsom Hermitage Foundation Museum, med en stor samling av antika asiatiska artefakter, och Chrysler Museum of Art, med några av de mest imponerande marmorskulpturer finns i något museum i USA. Virginia Symphony Orchestra och Virginia Stage Company finns också stora turistattraktionerna i Norfolk för besökare som vill njuta av en natt show utan de höga biljettpriset man kan förvänta sig i andra städer.

Turistattraktioner i Norfolk även många utomhus festivaler under året. Förutom stora parader fira den regionala aspekten av nationella helgdagar såsom den fjärde juli och St Patrick's Day, firar Norfolk också egna södra arv med mässor såsom Bayoo Boogaloo och Canjun Matfestivalen och staden Pointe Virginia vinfest. Harborfest, i juni, är också ett populärt evenemang i Norfolk. Skapats för att fira den lokala samband med vatten, gör festivalen innerstaden vattnet blir levande i tre hela dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.