Vad är några turistattraktioner i New Orleans?

New Orleans-eller N'Awlins som lokalbefolkningen säger det-ligger vid Mississippi Delta i sydöstra Louisiana. Det är en stad olik alla andra i USA. Grundades av fransmännen år 1718, hade New Orleans perioder av franska och spanska styret fram till 1803, då Napoleon sålde New Orleans till USA i Louisiana Purchase. En blandning av franska och spanska med slavar från Västafrika, infödda amerikanska indianer och haitiska flyktingar födde den kreolska kulturen.

New Orleans är en stad med häpnadsväckande mångkulturellt och mångskiftande historia som sträcker sig genom sin musik, mat och arkitektur. De mest populära turistattraktioner finns nära den franska kvarteren, som av lokalbefolkningen som "kvartalet", en 78 kvadrat kvarter längs månskäran av floden Mississippi som anses vara den mest berömda kvarter i New Orleans. Musik återstår att en av New Orleans mest kända turistattraktioner. Oavsett var resenärer går i staden, de är bundna att höra olika typer av musik som sällan hörs i andra delar av USA. New Orleans är känt som födelseplatsen för Jazz och resenärer kan höra ljud som påminner om Satchmo (Louis Armstrong) med levande musik platser i staden, medan de promenad längs Bourbon Street, som går genom hjärtat av den franska kvarteren och är hem för många barer, restauranger, klubbar vuxen och presentbutiker för turister. Besökare i New Orleans kan också höra rhythm and blues och Zydeco, vilket är Creole folkmusik göras med ett dragspel och en tvättbräda. Några av de mest kända platser i New Orleans för livemusik är Sweet Lorraine s och Preservation Hall i de franska kvarteren, Tipitina's in Uptown, och Snug Harbor i Faubourg Marigny. En annan av New Orleans mest hyllade turistattraktioner är dess föda. Omgiven av sötvatten och saltvatten, fisk och skaldjur val i New Orleans är inget annat än spektakulära. Dessutom är i stort sett allt rättvist spel. Turister kan besöka Arnaud landmärke restaurang i kvartalet och beställa allt från kräftor till alligator till sköldpadda, beredda traditionell New Orleans Creole stil. Den kreolska arvet i New Orleans är ansvarig för den äldsta amerikanska regionala matlagning stil. Många kreolska rätter börja med Trinity (lök, paprika och selleri) och kokas i en Roux tillverkade av olja eller smör och mjöl. Bokstavligen, restauranger över New Orleans erbjuda klassiska kreolska rätter som röda bönor och ris, räkor eller kräftor etouffee och gumbo Alla resor budgetar. Besökare kan också plocka upp en muffalatta eller en po 'pojke, två olika typer av smörgåsar hemma i New Orleans, att gå med sin gumbo.

Resande till New Orleans kan inte lämna Crescent City utan att ta del av arkitekturen, särskilt i de franska kvarteren. Precis som mat och musik i New Orleans är arkitekturen smältdegel för spanska, franska, kreol och amerikanska influenser. Med trånga gator påminner om Paris, de flesta byggnaderna i de franska kvarteren har ljusa färger, smidesjärn balkonger och gårdar som en del av det spanska arvet från staden. Bostäderna under större delen av staden är Creole stugor eller "hagelgevär," lång, mager hus där man kunde skjuta en pistol genom ytterdörren och det skulle komma ut genom bakdörren. På en kort spårvagn rida ned St Charles Avenue, kan besökarna gå till Garden District området med Uptown att se historiska viktorianska och plantage hem stil med spektakulära trädgårdarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.