Vad är några turistattraktioner i Los Angeles?

Los Angeles är den näst största staden i USA efter New York City, och är känd som centrum för film-och nöjesbranschen. Många av turistattraktionerna i Los Angeles har anknytning till filmindustrin, och kan ge en stor källa till underhållning för besökare till staden. Andra turistattraktioner i Los Angeles omfatta nöjesparker, stränder, och många andra aktiviteter.

många turistattraktioner i Los Angeles finns i Hollywood-området, som är den ursprungliga hem i filmindustrin. Även några filmer som produceras inom Hollywood själv i dag, ger kvarteret många aktiviteter för alla filmälskare, som den berömda Manns kinesiska Theatre, med trottoar kakel featuring hand och fot utskrifter av hundratals filmlegender. I samma område hittar du Hollywood Walk of Fame, med trottoar stjärnor för många kändisar.

Det finns också många turistattraktioner i Los Angeles som kommer att tilltala barn. Några stora nöjesparker i och nära Los Angeles inkludera Knott's Berry Farm, Disneyland, Soak City och Magic Mountain. Missa inte den kända nöjesparken Universal Studios, där du kan se berömda filmen innehåller t. ex. huset från Psycho , lära dig mer om filmen specialeffekter, och rida på film-tema bergochdalbanor. Andra turistattraktioner i Los Angeles att barnen kommer att älska omfatta La Brea och Los Angeles Zoo.

För många människor är några av de bästa turistattraktioner i Los Angeles är affärer. På Rodeo Drive, där Julia Roberts försökte bekant att handla i Pretty Woman , hittar du många exklusiva designer butiker som till exempel Armani, Gucci och Christian Dior. Rodeo Drive är också en utmärkt plats för kändis iakttagelser, du kommer troligen att upptäcka en berömd skådespelare walking down the street här.

Stadens museer är också några av de bästa turistattraktioner i Los Angeles. The J. Paul Getty Museum är hem till en av världens största samlingar av konst, med mer än 44. 000 verk från många olika kulturer och tidsperioder. The Natural History Museum i Los Angeles County innehåller över 33 miljoner unika exemplar, inklusive dinosaurie skelett och många andra spännande utställningar.

Allmänna kommunikationer är knapp, så kommer du antagligen vill hyra en bil för att kolla in alla de olika turistattraktionerna i Los Angeles. Men om du inte vill köra, kan du också en busstur som tar dig från ditt hotell till många av attraktionerna i staden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.