Vad är några turistattraktioner i Atlanta, Georgia?

Atlanta, Georgia är hem för flera turistattraktioner. En av de populäraste turistattraktionerna i Atlanta är Centennial Olympic Park. Parken är uppkallad till ära 1996 OS som tillhandahålls av staden. Beläget i hjärtat av Downtown Atlanta, ger parken en plats för turister att spendera lite avkopplande tid utomhus, komplett med fontäner där barnen kan leka. Men Parken är inte alltid tyst, eftersom den värd för många konserter och evenemang, blir en grogrund för aktivitet.

För dem som är intresserade av att observera seimsisk livet erbjuder Atlanta Georgia Aquarium mycket av intresse. I själva verket gör Georgia Aquarium ofta listor över populära turistattraktioner i Atlanta, skryter Beluga valar, valhajar, oräkneliga djur undervattenskablar, och ett galleri featuring tropiska korallrev. Att lägga till ytterligare till sitt överklagande, är Georgia Aquarium inrymt i en byggnad formad som ett skepp. Den är värd mer än 50. 000 olika vatten djur. Den Georgia Aquarium har ett centralt läge i centrala Atlanta.

sportälskare finner tilltalande turistattraktioner i Atlanta också. Turner Field, till exempel, är en topp stopp för sportfantaster besöka staden. Denna state-of-the-art anläggning öppnades 1997 och är känd som Home of the Braves. Baseball fans nu Turner Field kan njuta av sådana saker som guidade turer i pressen rutan Scouts Alley, Coca-Cola Sky Field, att urholkad, och broadcast båset. Fans också kan ta i Braves museet och Hall of Fame. Den Margaret Mitchell House är också en av de populäraste turistattraktionerna i Atlanta, särskilt för dem som litterära inriktningar. Här huset bodde Margaret Mitchell, författare till Borta med vinden. I huset kommer besökarna att hitta en omfattande samling av författarens minnessaker. Erbjuder dock Margaret Mitchell House mer än en chans att minnas författarens karriär. Det finns också ett litterärt centrum för södra författare, som erbjuder behandlingar och skrivarkurser.

Besökare letar efter pedagogiska turistattraktioner i Atlanta kan tillbringa lite tid vid The King Center. Kungen Center erbjuder en mängd interaktiva utställningar som syftar till att levandegöra DrMartin Luther King Jr: s drömmar om ett enat samhälle. Grundades 1968 av Dr King's fru Coretta Scott King, The King Center är ett minnesmärke över Dr King.

från dess plats i Martin Luther King Jr National Historic Site, söker The King Center når ut till människor i hela världen genom olika typer av medier, inklusive böcker , cd-skivor och webbsidor. Förutom utställningar för att illustrera Dr King's liv och dröm, The King Center erbjuder ett flertal program och resurser för att främja fred, rättvisa och att uppnå jämställdhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.