Vad är några turistattraktioner Twin Cities?

inbäddat på övre stranden av Mississippifloden i "Land of 10. 000 sjöar," Minneapolis och St Paul, gemensamt benämnda Twin Cities, erbjuder en mängd sevärdheter för personer med olika typer av intressen. Vissa turister misstag anser inte rubriken till svåra vintrar och varma somrar i Twin Cities område för en tillflyktsort. Oavsett om det är kallare än du någonsin kunnat föreställa sig eller så varmt och fuktigt som du vill för snö, det är en attraktion för alla. Tre av de märkligaste attraktioner är Mall of America, den Fitzgerald Theatre och Walker Art Center.

Edina, Minnesota, en förort till Minneapolis, är hemmet för den inneslutna första varuhus, men inte hålla ett ljus till Mall of America som ligger bara tio minuter bort i Bloomington, Minnesota. Mall of America, en av Twin Cities "populäraste turistattraktioner, öppnades 1992 och ståtar med över 520 butiker, över 50 restauranger, en inomhus nöjespark, en 1,2 miljoner gallon (ca 4,5 miljoner liter) genomgång akvarium, en biograf och ett bröllop kapell. Bara för att sätta saker i perspektiv, 32 Boeing-747's skulle få plats inne i köpcentret och om en Shopper tillbringade 10 minuter surfar i varje butik, skulle det ta dem 86 timmar att gå igenom hela gallerian. Mall of America är en härlig plats för vuxna, tonåringar och familjer att fly den brutala vinter i Twin Cities. När turister är intresserade av att i en lokal utställning, en av de mest pittoreska teatrar i Twin Cities är Fitzgerald Theatre. Beläget i Minnesotas huvudstad St Paul, är Fitzgerald teaterns namne The Great Gatsby författare, F. Scott Fitzgerald, en St Paul infödd. Inte bara är Fitzgerald Theatre hisnande vackra, men det är StPaul's äldsta teater utrymme. Mest känd för att vara hemma hos Garrison Keillor s A Prairie Home Companion live radio program, Fitzgeralds etappen har varit värd för Broadway, visar Vaudeville, konserter, filmfestivaler och mer.

Turister som besöker Twin Cities kan vara glada att veta att de kan besöka Walker Art Center. Established in 1927, är Walker Art Center ett av de mest populära moderna konstmuseer, i termer av antalet besök i USA. Konstnärer och konstintresserade både kan vandra runt i galleriet och se verk av Pablo Picasso, Henry Moore och andra. Efter att i inomhusmiljö utställningar, kan besökarna välja att huvudet utanför en lugn promenad genom Minneapolis Sculpture Garden som ligger intill museet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.