Vad är några ovanliga helgdagar i USA?

stora helgdagar av kalenderåret är imponerande och oföränderliga, ofta förknippas med historia och häfdvunna traditioner. Jul, Halloween, och den fjärde juli är alla amerikanska helgdagar som leder tankarna till barndom, nostalgi, och en ven av allvar bakom det glada firandet. För de som känner lite panik vid traditionell semester, stoltserar USA en mängd roliga och ironiskt nog ovanliga helgdagar som du kan fira i lugn och ro. Många av dessa har ursprung höljt i dunkel, men nästan alla är dumma och värda en fest minst en gång. Den 6 januari varje år, de galna amerikanska semester börjar med en smäll på Fruitcake Toss Day. Efter att ha hängt på den täta och ofta oätliga jul bröd i två veckor, du är nu tillåtet att slänga ut den, skuld fri. Men inte bara stoppa firandet där, om du och dina grannar har välsignats med flera fruitcakes, varför inte hålla fruktkaka-slänga-på-distans? Bara inte kasta den på äldre grannar, eftersom den otroliga densitet av kakan kan orsaka kroppsskada. är några ovanliga helgdagar hålls för att hedra en dum eller påtagliga person. Den 25 maj, binda en handduk runt halsen eller väska för att fira minnet av författaren Douglas Adams, geniet bakom Liftarens guide till galaxen -serien. Firar Towel Day inte bara ära livet för en visionär författare, det visar också omvärlden att du är en tålig resenären. Enligt böcker, den bästa liftare alltid veta var deras handduken.

Varje grönsaker trädgårdsmästare berättar den berusande dagarna i augusti är när zucchini skörden går från givmilda till överväldigande. Därför, den åttonde dagen i augusti, mitt i natten, är det dags för Sneak Vissa Zucchini på din nästas Porch Day! Poäng ges för viss sneakiness, men tas bort om du identifieras på ditt uppdrag zucchini leverans. Denna semester har en förvånansvärt stor efter, och anses vara en av de främsta ovanlig semester i USA.

När du har kasserat din squash, har du bara en kort stund för att förbereda för ett av de mest populära ovanliga semester, Talk Like A Pirate Day. Denna internationella semester uppmuntrar dig att lägga lite av "yaarr" till "yaaarrr daglig rutin. " Den 19 september varje år, gärna svara i telefonen i en tung dialekt, att erbjuda kunder i ert kafé en orange mocka afvärja skörbjugg, eller inleda en stadsbuss i en medryckande refräng av "A Pirate's Life for Me .

En del kanske tycker att ovanlig semester gäcka traditioner verkligt minnesvärd och värdefulla festligheter. Ändå är syftet med de flesta resor är att njuta av livet, gå med nära och kära och vara tacksamma för bra saker du har. Ovanligt helgdagar kan ha en ironisk, men de besitter ett hjärta av guld och en kärlek oskyldiga kul. Dessutom har USA ett officiellt erkända firande bygger på att ställa en gnagare sitt yttrande av vädret, så det finns knappast utrymme för att kritisera andra ovanliga helgdagar. Var noga med att ta hänsyn till lokala lagar i alla fester, och har en bra tid att fira.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.