Vad är några friluftsliv i Virginia Beach?

Virginia Beach är den största staden i delstaten Virginia och en av stadens mest besökta av turister året runt. Om du besöker området och letar efter friluftsliv i Virginia Beach, alternativen är många. Vandra, sola, bada, och andra aktiviteter vatten är mycket populär i Virginia Beach, som innehar rekordet för längsta stranden i världen.

Utomhusaktiviteter i Virginia Beach har alltid fokuserat på Chesapeake Bay stranden, en av Virginia vackraste områden som gränsar till Atlanten. Den Virginia Beach Oceanfront erbjuder en vacker strandpromenad, ett nöjesfält, och många möjligheter för att surfa eller glida viken. The Ocean Breeze och Motorworld nöjesparken, inte långt från stranden, är en av de största vatten parker i staten och en populär attraktion under sommaren.

Vissa andra typer av utomhusaktiviteter i Virginia Beach kretsa kring mer utbildningsverksamhet. Virginia Aquarium and Marine Science Center är en stor resurs för dem som vill kombinera nöje med utbildning. The Center erbjuder havet utflykter, marina djur rädda, och flera fantastiska utställningar, däribland en 300. 000 gallon (1. 135. 564 L) akvarium med hajar och rockor. Det finns också en fantastisk vandringsled som omger byggnaderna och sträcker sig till kärr och vikar långt bakom akvariet. Gångvägarna och broar crisscross området, så vandrare kan turnera i området i alla väder.

Cape Henry är en annan stor stopp för dem som söker för friluftsliv i Virginia Beach. En operationell hamn sedan 1607, är Cape Henry det bästa området för vatten åsikter, vandra längs stranden, och utforska det lokala ekosystemet. Cape Henry Lighthouse är den äldsta i landet, med anor från 1792. Utsikten från tornet är några av de bästa i staden och stranden omges fyren är perfekt för avkoppling och solbad.

Andra populära aktiviteter utomhus i Virginia Beach omfatta Back Bay National Wildlife Refuge, vilka funktioner miles av vandringsleder och kärrmarker och ger möjlighet till bra fågelskådning, och den första Landing State Park, vilket ger kajakpaddlare en chans att utforska träskmarkerna första hand. Simning, cykling, vandring och segling är populära aktiviteter utomhus i Virginia Beach. Camping är också tillåtet i många parker runt om i staden, och uthyrning trä Stugorna är tillgängliga för dem som besöker från av staten och inte tar med eget tält.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.