Vad är några friluftsliv i Tampa, Florida?

Utomhusaktiviteter i Tampa, Florida kan ge en bra tid som du gå på sightseeing, motion, eller interagera med Floridas naturliga skönhet. Vare sig du vill stanna i Tampa Bay-området eller använda Tampa som hoppade av läget kan du hitta många utomhusaktiviteter i Tampa för att passa en mängd olika intressen.

Visiting Busch Gardens, Afrika är en njutning för både Florida boende, som får en särskild prisskillnad, och resenärer. Med en kombination av åkattraktioner, utställningar och sevärdheter djur som går från Budweiser Clydesdales till rekreation i Serengeti slätten, denna nöjespark är avsedd för besökare i alla åldrar. Vill du ha fler djur? Prova Tampa's Lowry Park Zoo, där du kan hitta över 2000 djur i naturliga livsmiljöer, samt visar och rider. Eller, om du gillar det marina livet, kolla in Florida Aquarium, där du kan njuta av simma med fiskarna eller dyka med Sharks program för att göra besöket mer interaktiv.

Vill du ha något mindre tam? Som ett viltreservat med 140 vilda katter, Big Cat Rescue tar en annan inställning till att införa besökare till djur. Du kan även hålla ditt bröllop där! Och Dinosaur Världen är allt annat än tam, med sina 150 eller så naturlig storlek dinosaurie modeller, för att inte tala skelett.

Om vatten är vad du vill i ditt val av utomhusaktiviteter i Tampa, ett besök på Adventure Island kan vara i din framtid. Den har en vågbassäng för yngre barn, liksom en mängd olika turer med flottar och rör, cliff-hoppning och läger äventyr. Om du hellre vill vara på vattnet än i det, överväga en kryssning. Starlite Majesty erbjuder lunch och middagskryssningar från Clearwater Beach. Middagskryssningar omfatta levande underhållning och möjligheter till dans. Eller leta Florida Fishing Adventures i Tarpon Springs och spendera lite tid fiske i Florida's Gulf Coast. Om du går omkring i naturen tilltalar dig, kan du söka i Tampa talrika, högt klassade guld kurser, eller promenera genom University of South Florida Botaniska trädgården, Om du inte har något emot resa, ett besök på Long Scott Farms i Mount Dora, som har ett lands marknad och Scotts Maze Adventures, kan ge en förlängning av utomhusaktiviteter i Tampa korrekt.

övriga friluftsaktiviteter i Tampa omfatta besök någon av de många högt klassade stränderna i området. Flera idrottslag är baserade i Tampa, och Raymond James Stadium är en Tampa Bay landmärke, liksom hem till Buccaneers. Tampa Yankees spelar på Legends Field.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.