Vad är några friluftsliv i San Francisco?

San Francisco är känd för sin Golden Gate Bridge, dess krokiga Lombard Street, och några av de bästa kustnära åsikter i Kalifornien. Om du besöker området och letar efter friluftsliv i San Francisco, bör du först stoppa vara nära vattnet. Alcatraz och Angel Island är bra att börja med om du vill blanda utomhus med lite sightseeing, annars kan du helt enkelt börja dagen med att njuta av San Francisco-halvön genom att ta en promenad i närheten av vatten på Fisherman's Wharf, stadens största strandpromenad.

Utomhusaktiviteter i San Francisco är inte begränsade till åsikter. Det finns många parker och stränder i San Francisco-området. Baker Beach är perfekt för både turister och lokalbefolkning eftersom det ger fantastisk utsikt över Golden Gate-bron och mindre trängsel än andra lokala stränder. Golden Gate Park slutar på stranden, men erbjuder också vandringsleder, hyra båtar och flera uterum blomma. Till friluftsliv i San Francisco som går bortom stranden, prova en av stadens urbana parker, såsom Buena Vista Park, stadens äldsta och Lake Merced, som omfattar golfbanor och en saltad lake.

För dem som vill utforska utomhusaktiviteter i San Francisco, gör att 49-Mile Scenic Drive för god utsikt över stadens största attraktioner, med särskilda hållplatser i flera stränder och parker, Fisherman's Wharf, och andra populära turister fläckar. Parkering finns på de flesta av dessa platser, så det är möjligt att ta biltur, sedan lämna bilen där och ta spår eller köpa biljetter till en båt kryssning i hamnen.

Glen Canyon Park är ett bra stopp för den som söker en mer äventyrlig variant på friluftslivet i San Francisco. I parken finns branta stigar och möjligheter till bergsklättring. Trä trappor och andra tillägg har förvandlat parken till en motsvarighet till en jätte vuxen lekplats.

Andra populära aktiviteter utomhus i San Francisco omfatta kajak och kanot. Uthyrning av båtar är möjlig nära vattnet, och många företag erbjuder turer för dem som inte känner sig bekväm med på vattnet på egen hand. Det bör dock noteras att San Francisco har vissa områden med högt tidvatten och oerfarna besökare bör undersöka sina alternativ innan du beger dig ut i havet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.